Β’ ΕΠΣΘ: Το ταμείο της 13ης αγωνιστικής

Το goalpost.gr κάνει το ταμείο της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ.Θ. που ουσιαστικά είχαμε το “πέσιμο” της αυλαίας του 1ου γύρου, που βρήκε την Ακρόπολη 1η στο +4 από τον Παγασητικό και στο +10 από τους 3ους Ν.Α. Νίκης και είναι άτυπα πρωταθλήτρια χειμώνα.

Σάββατο 13/2

Ακρόπολη Σέσκλου – Παγασητικός 1-0
Το μεγάλο ντέρμπι του Β’ τοπικού είχε νικητή και ήταν η Ακρόπολη με χρυσό σκόρερ τον Γ. Μιχολίτση στο 85′ της αναμέτρησης έπειτα από τρομερή πάσα πάρε-βάλε του Ν. Τσουκάλη που σίγουρα το μισό γκολ ήταν δικό του. Η ομάδα του Β. Τάχου έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον 1ο γύρο, έχοντας πλέον αποσπαστεί 4 βαθμούς από τον 2ο Παγασητικό και 10 από τους Ν.Α. Νίκης και την ερχόμενη εβδομάδα θα φιλοξενηθούν από τους Νέους Αθλητές και ουσιαστικά θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο, αλλά είναι το πιο δύσκολο ματς καθώς μιλάμε για μια ομάδα που έχει πολύ ποιότητα και θέλει μεγάλη προσπάθεια και σοβαρότητα. Από την άλλη η ομάδα του Θ. Ανδρουτσόπουλου που στάθηκε εξαιρετικά μέσα στον κακό αγωνιστικό χώρο του Σέσκλου, ήταν και άτυχη μιας και στο α’ μέρος είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα μιας και είχε διπλό δοκάρι και όταν δεν κάνεις γκολ τέτοιες ευκαιρίες τότε είναι φυσικό να το πληρώσεις ακριβά όπως και έγινε. Πλέον οι φιλοξενούμενοι αφήνουν πίσω το συγκεκριμένο ματς και θα ξεκινήσουν προετοιμασία για το ματς με τον Ελευθεριακό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο εκτός έδρας.

Μακρυνίτσα – Εθνικός 1-0
Μεγάλη νίκη για την ομάδα της Μακρυνίτσας καθώς με το ισχνό 1-0 κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του αξιόμαχου Εθνικού φτάνοντας έτσι τους 17 βαθμούς και την ερχόμενη αγωνιστική θα φιλοξενηθεί από τον Κένταυρο Ν.Π. που και εκεί θα ψάξει τους βαθμούς γιατί στόχο της ομάδας είναι το πλασάρισμα όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Όσον αφορά τον Εθνικό, που έχασε την ευκαιρία να πατήσει στην 3η θέση, έμεινε στους 19 βαθμούς και στην 5η θέση και πλέον κοιτάζει το εντός έδρας ματς της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Ιάσων Α.Μ.

Κυριακή 14/2

Ιάσων Άλλης Μεριάς – Ν.Α. Νίκης 0-0
Σε ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες, το τελικό 0-0 άφησε απογοήτευση μόνο στους Ν. Αθλητές καθώς στάθηκαν αρκετά άτυχοι μιας και είδαν την τύχη να τους γυρνά την πλάτη δύο φορές (2 δοκάρια) και έτσι έχασαν την ευκαιρία να ψαλιδίσουν ακόμη περισσότερο την διαφορά από τον 2ο Παγασητικό. Έτσι λοιπόν η ομάδα της Νίκης έμεινε στην 3η θέση με 22 στο -6 δηλαδή και τώρα περιμένει την Ακρόπολη την ερχόμενη αγωνιστική σε ένα πολύ καθοριστικό ματς μιας και η νίκη κρίνεται επιτακτική για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της ανόδου.

Δύναμις – Ελευθεριακός 4-3
Αγγλικό σκορ στο ματς ανάμεσα στις 2 ομάδες, με την γηπεδούχο ομάδα να παίρνει την πρώτη της νίκη και να αφήνει πίσω την συντριβή της προηγούμενης αγωνιστικής και να φτάνει πλέον τους 6 βαθμούς. Ενώ όσον αφορά την ομάδα του Ελευθεριακού που παρέμεινε στους 5 βαθμούς, το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν πλέον και θα ξεκινήσει προετοιμασία για το ματς της ερχόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Παγασητικό εντός έδρας.

Αργοναύτες – Ε.Λ. Νηλέας 3-1
Με νίκη έκλεισε τον 1ο γύρο η ομάδας της Αμαλλιάπολης φτάνοντας στους 13 βαθμούς στην μέχρι τώρα πορεία της την εφετινή σεζόν, ενώ την άλλη αγωνιστική έχει το καθιερωμένο ρεπό της. Ενώ όσον αφορά την ομάδα του Νηλέα που με την ήττα του αυτή παρέμεινε στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς, το παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής με την Δύναμις εντός έδρας είναι το πλέον κατάλληλο ματς για να ξεκολλήσει από τον “πάτο” του βαθμολογικού πίνακα, μιας και είναι ομάδα στα μέτρα του, την έχει εντός έδρας αν και η ομάδα της Δύναμις ενισχύθηκε σημαντικά με ποδοσφαιριστές από τις ομάδες Νέων του Ολυμπιακού βόλου και πλέον θα αλλάξει η αγωνιστική εικόνα της.

Ρεπό: Τοξότης

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις