Ακόμη τρεις μεταγραφές η Καβάλα

Σε τρεις ακόμη μεταγραφές προχώρησε η Καβάλα που ανακοίνωσε τον 23χρονο ακραίο αμυντικό Μίλος Σπάσιτς, τον 23χρονο επιθετικό Μπόγκνταν  Σταμένκοβιτς και τον νεαρό μέσο Σαίντ Χοσείνπουρ.

Οι ανακοινώσεις:

«Ο ΑΟΚ καλωσορίζει τον νεαρό διεθνή αστέρα, Milos Spasic.

O 23χρονος ακραίος αμυντικός, έπαιξε μεγάλο ρόλο στην Εθνική ομάδα Κ18 της Σερβίας, και την τελευταία δεκαετία ήταν μέλος των κορυφαίων ακαδημιών της Αυστρίας.

Ο τελευταίος ποδοσφαιρικός σταθμός του Milos είναι η Αυστριακή Admira Wacker η οποία αγωνίζεται στην Αυστριακή Bundesliga και από σήμερα αποτελεί μέρος της ομάδας μας καθώς υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο και αναμένεται να παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στο μέλλον του συλλόγου μας.

Milos καλώς ήρθες στον ΑΟΚ, καλώς ήρθες στην Καβάλα».

«Ο Bogdan Stamenkovic από την Superliga Σερβίας στον ΑΟΚ

Αν αναρωτιέστε πόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής είναι ο Bogdan αρκεί να ρίξετε μια ματιά στο τέρμα που πέτυχε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα την προηγούμενη εβδομάδα.

Αυτός ο νεαρός, ψηλός και ταλαντούχος επιθετικός, θα φέρει στην ομάδα μας ταχύτητα, δύναμη και όμορφα τελειώματα. Τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός είναι η Radnik Surdulica που αγωνίζεται στην Super Lig Σερβίας. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τα τέρματα που αναμένεται να σκοράρει με την φανέλα της ομάδας μας μέσα στα επόμενα χρόνια καθώς υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Bogdan καλώς ήρθες στον ΑΟΚ, καλώς ήρθες στην Καβάλα».

«Είμαστε άκρως ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε την απόκτηση ενός ακόμα Διεθνή στην ομάδα μας. O Saeid Hosseinpour, Διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ23 του Ιράν, νεαρός και ταλαντούχος μέσος, θα φέρει στην ομάδα μας αρκετή εμπειρία και πάθος.

Έχοντας αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην δύσκολη Persian Gulf League με μερικές από τις καλύτερες ομάδες του Ιράν, είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε στην Καβάλα τον Saeid για τα χρόνια που θα έρθουν. Με την ικανότητα του στην ντρίμπλα, την δημιουργικότητα του αλλά και την ευστοχία του στις κοντές και μακρινές πάσες, πιστεύουμε πως θα βοηθήσει τον ΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του.

Saeid καλώς ήρθες στον ΑΟΚ, καλώς ήρθες στην Καβάλα!!»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις