Ο κορωνοϊός χτύπησε και τον Πιερικό – Σε μία κλωστή το παιχνίδι της Τετάρτης

Με ήπια συμπτώματα αλλά θετικοί στον κορωνοϊό διαγνώσθηκαν 6 ποδοσφαιριστές του Πιερικού, 2 τεχνικοί και ένας εργαζόμενος από το προσωπικό της ΠΑΕ της Πιερίας. Η πανδημία έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στις περισσότερες ομάδες των δυο επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου της χώρας μας και καθημερινά δηλώνονται νέα κρούσματα στην ΓΓΑ και τον ΕΟΔΥ.

Λόγω της τεράστιας έξαρσης των τελευταίων ημερών στο πανελλήνιο, υπάρχει ήδη η σκέψη να αναβληθεί η επόμενη αγωνιστική των δυο πρωταθλημάτων. Ανεξάρτητα απο αυτό, δύσκολο δείχνει να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 05/01 το παιχνίδι του Πιερικού με την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού στην Κατερίνη. Ο γενικός αρχηγός της Κατερινιώτικης ομάδας Μπάμπης Πεΐδης, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον γιατρό της διοργανώτριας Ξενοφών Ρούση και του εξήγησε πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στα “μελανόλευκα”  αποδυτήρια, ώστε να δοθούν οι απαραίτητες πληροφορίες και οι οδηγίες για να αποφεχθούν τα χειρότερα.

Σήμερα θα γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους εντός και γύρω των αποδυτηρίων και την Κυριακή 02/01, θα διεξαχθούν rapid tets από την φαρμακευτική ομάδα του Σπύρου Κουλκουδίνα, πριν περάσουν άπαντες την πόρτα των αποδυτηρίων για την πρώτη προπόνηση του 2022.

Να σημειωθεί ότι ο Πιερικός ταξίδεψε προχθές στη Λάρισα και αγωνίσθηκε με ελλείψεις απέναντι στον Απόλλωνα, κάνοντας την υπέρβαση αγωνιστικά και παίρνοντας έναν σημαντικό για τη συνέχεια βαθμό και την επόμενη ημέρα, διαγνώσθηκαν στα καθιερωμένα τον τελευταίο καιρό rapid tests, ακόμη 4 θετικά δείγματα παικτών και προσωπικού. Πλέον η κατάσταση μπορεί να είναι ελεγχόμενη γιατί οι κινήσεις είναι πολύ προσεκτικές από όλους αλλά βρίσκεται σε οριακό σημείο για το δικαίωμα συμμετοχής του Πιερικού σε αγώνα πρωταθλήματος. Κι αυτό γιατί αν βρεθεί έστω και ένα ακόμη θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή την Κυριακή, το παιχνίδι της Τετάρτης θα αναβληθεί οριστικά.

pierikossport-news.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις