Η Καβάλα ανακοίνωσε τον Βασιλακάκη και κατέβασε τη δημοσίευση λίγες ώρες αργότερα!

Αν υπάρχει μία ομάδα που μας έχει εκπλήξει με τις ως τώρα μεταγραφικές προσθήκες της, αυτή σίγουρα είναι η Καβάλα. Μπορεί να τις απαγορεύτηκε στην αρχή της σεζόν να προχωρήσει σε μεταγραφές, αλλά όπως η διοίκηση των Αργοναυτών είχε υποσχεθεί, η χειμερινή αντεπίθεση είναι εδώ με μόνο στόχο μια πρωταθληματική συνέχεια.

Ένα από τα «μπαμ» που είχαν προαναγγελθεί είναι και ο Θοδωρής Βασιλακάκης! Ο πολύπειρος Έλληνας μεσοεπιθετικός έγινε γνωστός από τη θητεία του σε Ξάνθη και Ατρόμητο, αλλά και από τις…γκολάρες που είχε πετύχει πριν κάποια χρόνια. Πέρυσι ήταν μέλος της Λαμίας χωρίς πάντως να κλέψει τις εντυπώσεις. Το καλοκαίρι φαίνεται να ήταν «κλεισμένος» από την Καλαμάτα και να αθέτησε τη συμφωνία. Τελικά στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν φόρεσε τη φανέλα των Χανίων.

Η ανακοίνωση:

“Είμαστε άκρως ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε την απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού, Θεόδωρου Βασιλακάκη.

Το βιογραφικό του Θεόδωρου “μιλάει” από μόνο του καθώς έχει πραγματοποιήσει 244 συμμετοχές στην ελληνική Super League και με την εμπειρία του, την άριστη τεχνική του και τo πάθος του για νίκη θα προσθέσει τα κατάλληλα στοιχεία στην ομάδα μας για να πετύχει τους στόχους της. Θεόδωρε καλώς ήρθες στον ΑΟΚ, καλώς ήρθες στην Καβάλα!”

Δεν περιμέναμε βέβαια την εξέλιξη της υπόθεσης. Η Καβάλα «κατέβασε» τη δημοσίευση της μεταγραφής από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποδηλώνοντας πως είτε κάτι χάλασε, είτε πως η ανακοίνωση θα καθυστερήσει λόγω άλλων διαδικαστικών. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι αυτός θα είναι ένας από τους τρεις ποδοσφαιριστές άνω των 25 που δικαιούται να αποκτήσει η μακεδονική ομάδα.

Athlitikometopo.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις