Εξάπλωση του κορωνοϊού σε ΠΑΟΚ Β’ και ακαδημίες

Ο covid εξακολουθεί να δοκιμάζει τους «ασπρόμαυρους» που προχώρησαν στην απομόνωση των νεαρών αθλητών που διαγνώστηκαν θετικοί.

Για τα καλά φαίνεται πως έχει εισβάλλει ο κορωνοϊός, τόσο στη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ, όσο και στις ακαδημίες δοκιμάζοντας τα αντανακλαστικά του συλλόγου… Ο κορωνοϊός δεν κάνει… εκπτώσεις καθώς πέρα από τις ομάδες της Super League, φαίνεται πως δοκιμάζει ακόμη και τις ακαδημίες, ενδεικτικό της έξαρσης που παρατηρείται στην παρούσα φάση.

Υπενθυμίζεται ότι oι ασπρόμαυροι είχαν ανακοινώσει την ύπαρξη δύο θετικών κρουσμάτων covid σε παίκτες της ομάδας Β’την περασμένη Τρίτη (28/12), πριν από την αναμέτρηση εναντίον της Καβάλας αλλά και ενός από το τεχνικό επιτελείο, ωστόσο, όλα δείχνουν πως ο αριθμός έχει ανέβει αισθητά.

Τη δεδομένη στιγμή δεδομένου πως άπαντες, ειδικά στα κλιμάκια των ομάδων, υποβάλλονται σε αλλεπάλληλους ελέγχους, δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα για πόσα κρούσματα μιλάμε, ωστόσο, είναι σαφές πως υπάρχει διασπορά του ιού. Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης, με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ να βρίσκονται επί ποδός.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Β΄ με τον Αλμωπό Αριδαίας την Τετάρτη (5/1) μοιάζει να είναι στον αέρα, αν και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις. Ιδιαίτερα δύσκολη είναι η κατάσταση και στο μέτωπο των ακαδημιών του ΠΑΟΚ καθώς και στα μικρότερα κλιμάκια μετρούν κρούσματα, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου έχουν κινηθεί άμεσα καθώς διαθέτουν νεαρούς ποδοσφαιριστές και στους ξενώνες τους, αναγκάζοντας τους Θεσσαλονικείς να είναι σε επιφυλακή, ειδικά κατά το διάστημα των εορτών και της επιστροφής τους στο σπίτι τους ενώ ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα, απομονώθηκαν άμεσα όσοι διαγνώστηκαν θετικοί…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις