«Άλλοι επενδύουν χρήματα κι άλλοι διακωμωδούν…»

Η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν άφησε αναπάντητη την δήλωση του προέδρου της Καβάλας Αλεξάντερ Χαντιτάγκι, την οποία χαρακτήρισε «φωτοβολίδα εντυπωσιασμού». Παράλληλα ανέφερε ότι κάποιες μεταγραφές της Καβάλας που έχουν ανακοινωθεί όχι μόνο δεν έχουν υπογράψει, αλλά δεν έχουν μείνει καν ελεύθεροι από τις ομάδες τους!

Η ανακοίνωση:

«Σε διαδικασία «χαρτοπόλεμου» ως ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας δεν θα μπούμε ποτέ, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε αναπάντητα τα όσα αναφέρουν ορισμένοι, απλά για την δημιουργία εντυπώσεων. Προφανώς ο κ. Χαντιτάγκι δεν γνωρίζει την ελληνική γλώσσα, αλλά θα έπρεπε οι συνεργάτες του να τον ενημερώσουν για το αν η Αναγέννηση Καρδίτσας γνωρίζει αν η πανδημία της Covid-19 είναι αληθινή ή όχι.

Να του θυμίσουμε λοιπόν, οτι ήμασταν η πρώτη ΠΑΕ που ανακοίνωσε τέσσερα κρούσματα πριν το εκτός έδρας παιχνίδι μας με τον Ολυμπιακό Β’. Να του θυμίσουμε επίσης, αν δεν ενημερώθηκε, ή δεν (θέλει να) θυμάται. Οτι το παιχνίδι διεξήχθη κανονικά.

Οσον αφορά στην μεταξύ μας αναμέτρηση που πλέον τείνει να γίνει θεσμός η αναβολή της, υπάρχουν ντοκουμέντα που επιβεβαιώνουν τα όσα αναφέραμε στην ανακοίνωση μας, για τον ποδοσφαιριστή που ήταν μεταξύ των επτά κρουσμάτων που ήταν η αιτία της δεύτερης αναβολής, αλλά δεν ανήκει στην ΠΑΕ Καβάλα!

Τα περί εκνευρισμού, επειδή δεν παίξαμε με 14χρόνα και 15χρονα παιδιά – νιώθουμε την ανάγκη ως μια ΠΑΕ που έχουμε δαπανήσει τεράστια ποσά, για να «χτίσουμε» μια ομάδα που θα κερδίζει (μόνο) στον αγωνιστικό χώρο – είναι επίσης μια δήλωση «φωτοβολίδα εντυπωσιασμού», όπως και κάποιες ανακοινώσεις απόκτησης ποδοσφαιριστών που όχι μόνο δεν έχουν υπογράψει, αλλά δεν έχουν μείνει καν ελεύθεροι από τις ομάδες τους!

Ως ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας το μόνο συναίσθημα που μας προκάλεσε η νέα αναβολή του μεταξύ μας αγώνα, είναι στεναχώρια. Στεναχώρια επειδή δεν παίξαμε ποδόσφαιρο. Αυτό που αγαπάμε και «ματώνουμε» τόσο ως διοίκηση οικονομικά, όσο και το ποδοσφαιρικό τμήμα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Το ποδόσφαιρο κύριοι. Αυτό το «προϊόν» που κάποιοι προσπαθούν να το αναβαθμίσουν επενδύοντας χρήματα που δεν θα πάρουν ποτέ πίσω, ενώ άλλοι το διακωμωδούν συστηματικά!

Τέλος, ο κ. Χαντιτάγκι ας μάθει πρώτα Ελληνική ιστορία, ας ενημερωθεί για την Ελληνική φιλοξενία και μετέπειτα ας προχωρήσει στα επί μέρους. Ευτυχώς που κατά την παραμονή μας στην πανέμορφη πόλη της Καβάλας, δεν χρειάστηκε κάποιος ποδοσφαιριστής μας ένα ποτήρι νερό!

Ανεξάρτητα με το αν και πότε τελικά θα διεξαχθεί η μεταξύ μας αναμέτρηση, εμείς ως ΠΑΕ δεσμευόμαστε να προσφέρουμε άριστη φιλοξενία στη ομάδα της Καβάλας στο παιχνίδι του β’ γύρου. Το οποίο δεν αποκλείεται να γίνει πριν το πρώτο!

Αυτά και δεν θα επανέλθουμε. Το παιχνίδι παίζεται στα γήπεδα. Παρόλο που ορισμένοι προσπαθούν να το αποφύγουν!

Καλή χρονιά, με υγεία!»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις