Στοίχημα: Προβάδισμα η Λιλ

Μπορεί το σημερινό πρόγραμμα να μην κρύβει… συγκινήσεις, ωστόσο υπάρχουν παιχνίδια με τα οποία μπορούμε να ασχοληθούμε σε στοιχηματικό επίπεδο. Δράση έχουμε στα Κύπελλα Ισπανίας και Γαλλίας, στο Λιγκ Τρόφι Αγγλίας αλλά και εμβόλιμη αγωνιστική στη Super League. Η αναμέτρηση Λανς – Λιλ για το Κύπελλο Γαλλίας είναι αυτή που κεντρίζει το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος επιλογών στη φονμπετ.

Νοκ άουτ αναμέτρηση για τη φάση των “32” του Κυπέλλου Γαλλίας. Δεν βρίσκεται στην καλύτερη της φάση η Λανς, έρχεται από την ήττα με 2-1 από τη Νις στο πρωτάθλημα, όπου μετά το πέρασμα 19 αγωνιστικών βρίσκεται στην 9η θέση. Έχει καταφέρει να πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ αμυντικά αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Σε αντίθετη κατάσταση η Λιλ κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να επικρατήσει με 3-2 της Μπορντό εκτός έδρας και συμπλήρωσε 11 παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, διανύοντας την καλύτερη της περίοδο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν βρει ρυθμό, έχουν το μομέντουμ και το προβάδισμα στο σημερινό ματς.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις