Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Β. έστειλαν το μήνυμα της αναγέννησης (photos)

Η Ένωση Παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου αποτελεί ζωντανό κύτταρο της ομάδας και σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο κρατούν ψηλά τη σημαία του Ολυμπιακού. Στην κοπή πίτας, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ» έστειλαν το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα αναγεννηθεί…

…θα επιστρέψει δυνατός στα γήπεδα και θα ξαναγίνει και πάλι μεγάλη ομάδα. Όλοι όσοι μίλησαν στην εκδήλωση έκαναν λόγο για τη δύναμη που έχει ο κόσμος του Ολυμπιακού, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον μεγάλο επενδυτή αυτής της ομάδας.
Από πλευράς παλαιμάχων μίλησαν ο πρόεδρος Γιώργος Καραμίμαχος και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Θεοδωρίδης, με τον τελευταίο να κάνει γνωστό πως στις 11 Απριλίου θα διεξαχθεί στο Βόλο, στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» φιλικός αγώνας μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και του Ολυμπιακού Πειραιώς στη μνήμη του αείμνηστου Τάκη Συνετόπουλο. Νωρίτερα θα δοθεί ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του Γιώργου Πασχαλίδη, ο οποίος πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία ευχήθηκε ο Ολυμπιακός να ξεπεράσει την κρίση και να μπει σε μια σωστή πορεία. Να μη χρειάζεται μεγαλοεπενδυτή, αλλά μέσα από την ενότητα του κόσμου, ο Ολυμπιακός να γίνει και πάλι μεγάλος «Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να υπάρχει και πρέπει να πάρει την ανοδική πορεία που του αξίζει» τόνισε μεταξύ άλλων.
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο κ. Γιώργος Χαρμάνης, εκπρόσωπος του βουλευτή Μαγνησίας του ΚΚΕ, Κώστα Στεργίου, τονίζοντας την αναγκαιότητα ο Ολυμπιακός μέσα από τον κόσμο του να χαράξει την πορεία του και να αναγεννηθεί.
Επίσης, μίλησαν, ως εκπρόσωποι των οργανωμένων φιλάθλων οι κ.κ. Γιάννης Ραμματάς και Βασίλης Κούδας, οι οποίοι υποστήριξαν πως όλοι θα πρέπει να στηρίξουν την προσπάθεια του Ερασιτέχνη και να εγγραφούν μέλη του συλλόγου, ενώ τίμησαν την Ένωση παλαιμάχων απονέμοντας τιμητικές πλακέτες.
Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Θεόδωρος Παπασακελλαρίου, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι εξής παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές: Καραμίχαλος, Θεοδωρίδης, Βαϊνάς, Παπαδανιήλ, Βαρούτσικος, Θ. Τριχιάς, Ε. Βαλιανάτος, Μαντζαφλέρης, Παπαγιάννης, Ιωσηφίδης, Σιγάλας, Βήτας, Δενελάβας, Δελημουχτάρης, Αλιάτης, Καραγιάννης, Μπόλτσης, Β. Μαλακασιώτης, Ν. Πρίντζος, Νικοβιώτης, Κωστούλας, Οικονόμου, Παπαδήμος, Παπαϊωάννου, Γκανάτσιος, Παπασακελλαρίου. Επίσης, το «παρών» έδωσαν ο κ. Ιάσων Χατζής και ο γιος του αείμνηστου Τάκη Συνετόπουλου, Γρηγόρης Συνετόπουλος.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την εκδήλωση της κοπής πίτας των παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις