Παρελθόν Ναά και Χατζηπιρπιρίδης από τον Ολυμπιακό Βόλου

Μετά τους Χάσεκ, Ντουάρτε, Μπάτροβιτς και Οκάν, ο Ολυμπιακός Βόλου έλυσε τη συνεργασία του με ακόμη δύο ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Ναά και Χατζηπιρπιρίδη που δεν έπεισαν για να παραμείνουν στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Αν και για τον Χατζηπιρπιρίδη δεν αποτελεί έκπληξη η αποδέσμευσή του, εντούτοις για τον νεαρό Καμερουνέζο δεν ισχύει το ίδιο. O Ζοζέφ Αντουάν Ναά κατέγραψε 9 συμμετοχές, από τις οποίες οι 8 ως βασικός αριστερός οπισθοφύλακας, απουσιάζοντας μόλις σ’ ένα παιχνίδι, αυτό με την Καβάλα, στο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω καρτών.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Ζοζέφ Αντουάν Ναά και Κώστα Χατζηπιρπιρίδη. Ευχαριστεί και τους δύο για την προσφορά τους, το διάστημα που αγωνίστηκαν με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.
Η διοίκηση του συλλόγου θα είναι σε θέση άμεσα να ανακοινώσει νέες προσθήκες στην ομάδα, που θα ενισχύσουν σε σημαντικό βαθμό τον Ολυμπιακό Βόλου, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις