Από τον Εργοτέλη, δανεικός στη Βέροια

Δεν σταματάνε οι μεταγραφικές κινήσεις για την Βέροια που απέκτησε έναν ακόμα παίκτη

Στο «κόκκινο» είναι οι μηχανές στην Βέροια για μεταγραφική ενίσχυση με την ομάδα της Ημαθίας μετά τους πρώτους δυο παίκτες που έκλεισε προχώρησε σε μια ακόμα κίνηση καθώς απέκτησε ως δανεικό από τον Εργοτέλη με οψιόν αγοράς τον Τσάρλς Κουατένγκ.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη:

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει τον δανεισμό του Charles Kwateng στην Βέροια.

Μετά από επαφές που είχαν οι άνθρωποι των διοικήσεων επήλθε η συμφωνία προκειμένου ο 24χρονος (γεννηθείς 27/5/1997) εξτρεμ να παραχωρηθεί έως το τέλος της αγωνιστικής σεζόν στην ομάδα της Ημαθίας με οψιον αγοράς μετα την λήξη του δανεισμού.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο “Charlito” ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2018 ενώ τον περασμένο Ιούλιο ανανέωσε το “κιτρινόμαυρο” συμβόλαιο του εως 30 Ιουνίου του 2023.

Ο Kwateng σχολιάζοντας τον δανεισμό του στην ομάδα της Βέροιας επεσήμανε: «Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στον Εργοτέλη. Αισθάνομαι λίγο περίεργα που φεύγω να πάω σε άλλη ομάδα. Σίγουρα είναι θετικό το γεγονός ότι η Βέροια έχει μεγάλες φιλοδοξίες και στόχος της είναι άνοδος.»

Την μετακίνηση του παίκτη ανακοίνωσε και επίσημα και η Βέροια.

Η ανακοίνωση:

Από την ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Charles Kwateng.

Γεννημένος στη Λιέγη του Βελγίου στις 27/5/1997 ο Kwateng αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της JMG Lier. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Lierse όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2018. Το καλοκαίρι του 2018 μετεγγράφηκε στον Εργοτέλη με τον οποίο έχει συμβόλαιο ως το 2023.

Πλέον, ο ποδοσφαιριστής εντάσσεται μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου στο ρόστερ της Βασίλισσας του Βορρά, με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Εργοτέλης και option αγοράς.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις