Μπράτσος: «Ξεκάθαρη η κόκκινη κάρτα στον Σάντσες, εξαιρετικός ο Φαν Βέερτ»

Ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την επιτυχία του Παναθηναϊκού.

«Είναι αυτές οι 24 ώρες που δικαιούμαστε να το απολαμβάνουμε. Μετά αρχίζει η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι» είπε αρχικά και συνέχισε για τη φάση αποβολής του Σάντσες:

«Θα δεχθώ την απόφαση του διαιτητή. Εμείς στο ημίχρονο είδαμε το χτύπημα που είχε ο παίκτης μας και δεν σας κρύβω ότι ήταν και ο λόγος που έγινε αλλαγή στο δεύτερο μέρος. Ήταν ξεκάθαρη κόκκινη κάρτα, ο ορισμός. Μπορούμε να πούμε και για μία ακόμη φάση του Παλάσιος.

Θεωρώ την νίκη μας δίκαιη. Οι ποδοσφαιριστές είναι οι πρωταγωνιστές, εμάς ο ρόλος μας είναι η υποβοήθηση. Οι παίκτες ήταν άψογοι επαγγελματίες και λειτούργησαν με ψυχραιμία σε πολλές στιγμές.»

Για την απόδοση του Φαν Βέερτ υπογράμμισε: «Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Είναι αυτό που θέλαμε στην ομάδα, ένας ποδοσφαιριστής που δίνει νόημα στις φάσεις μέσα στην περιοχή και είναι απόλυτα προσηλωμένος στις προπονήσεις.»

Όσον αφορά τους ανθρώπους που έφερσν τον Ολλανδό επιθετικό σημείωσε: «Τα συγχαρητήρια αξίζουν στον κ. Μπέο και στους δύο άξιους συνεργάτες που έχει. Εμείς σαν επιτελείο δίνουμε τα χαρακτηριστικά που θέλουμε να έχουν οι παίκτες για να γίνουν ομάδα.»

Για την συνεργασία του με τον κ. Μπέο τόνισε: «Κάνω την δουλειά μου. Από εκεί και πέρα, όλοι κρίνονται. Αν κάνεις αυτό που πρέπει και έχει αποτέλεσμα απομένει μόνο να κριθείς δίκαια. Εκτιμώ την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Εμένα με γεμίζει ευθύνες να ανταποκριθώ στις προσδοκίες.»

Κατέληξε λέγοντας: «Είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Οι στόχοι μας προσαρμόζονται αγωνιστική με αγωνιστικές. Εμείς θέλουμε να πατάμε στα πόδια μας και να κοιτάμε ψηλά.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις