Στον Ατρόμητο ο Τζοβάρας – “Ζεστή” για Βιτλή η Νίκη Βόλου

Το επόμενο βήμα στην καριέρα του επιχειρεί ο Γιώργος Τζοβάρας παίρνοντας μεταγραφή για τον Ατρόμητο.

Η απόδοση του Γιώργου Τζοβάρα με τη φανέλα της Νίκης Βόλου δεν πέρασε απαρατήρητη από ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1. Ειδικά μετά τις εμφανίσεις του στους αγώνες Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό οι διερευνητικές συζητήσεις, έγιναν προτάσεις στη διοίκηση της Νίκης Βόλου. Ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που κάλυψε τις απαιτήσεις της βολιώτικης ομάδας, με τη Νίκη να διατηρεί σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Αν και αρχικά η μεταγραφή του ήταν δρομολογημένη να γίνει το καλοκαίρι, εντούτοις αποφασίστηκε από κοινού με τον ποδοσφαιριστή να μετακινηθεί άμεσα στην ομάδα του Περιστερίου.

Ψηλά στη λίστα ο Βιτλής

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, η διοίκηση της Νίκης βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό που αφήνει ο Γιώργος Τζοβάρας, με το όνομα του Βασίλη Βιτλή να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των επιλογών. Ο 29χρονος αριστερός οπισθοφύλακας είναι παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης έχοντας γεμάτο 90λεπτο κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς και η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη καθώς θα πρέπει ο παίκτης να πειστεί να “κατέβει” κατηγορία. Ήδη εξετάζονται και άλλες εναλλακτικές προτάσεις για παίκτες που θα μπορέσουν να καλύψουν το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον χρόνο να πιέζει ασφυκτικά καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι συνεχείς για τη βολιώτικη ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις