Χατζηπιρπιρίδης για Άρη και Ολυμπιακό Βόλου

Ο Κώστας Χατζηπιρπιρίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για την λύση της συνεργασίας του με τον Άρη και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Για το γεγονός ότι δεν βρήκε χώρο στον Άρη: «Πιστεύω ότι δεν ήμουν στο πλάνο εξ’ αρχής. Ήθελαν να στήσουν ένα δυνατό ρόστερ, όπως το είχαν στο μυαλό τους. Δεν υπήρχε στον Άρη χώρος για να πάρουμε και εμείς κάποιον χρόνο. Ξέραμε τις επιλογές των ανθρώπων του Άρη, οπότε ήταν προτιμότερο να συνεχίσω άλλου. Ήμουν στην ομάδα μία γεμάτη πενταετία.

Είναι φυσιολογικό να έχω περίεργα συναισθήματα. Αφήνω πίσω μου μία μεγάλη ομάδα με ιστορία, δεν είναι εύκολο, αλλά αυτό δεν είναι το ποδόσφαιρο. Αισθάνομαι ωραία που ήμουν κομμάτι αυτής της ομάδας.»

 

Για το γεγονός ότι έβλεπε το καλοκαίρι να έρχονται παίκτες στη θέση του σχολίασε: «Εμένα μου άρεσε από την μία που ερχόταν παίκτες με εμπειρία, ήταν καλό για εμένα αυτό. Για να υπάρχει και υψηλός ανταγωνισμός. Από την άλλη έλεγα ότι φέρνουν παίκτες στη θέση μου, οπότε αυτομάτως γίνεται πιο δύσκολο να παίξω. Αν είμαι γερός και κάνω κάποια καλή σεζόν δεν θα έλεγα όχι να επιστρέψω στον Άρη.»

 

Ρωτήθηκε αν είναι καλύτερα κάποιος που δεν παίζει να πάει δανεικός ή να μείνει στις προπονήσεις μίας μεγάλης ομάδας: «Αν είναι να πάει δανεικός για να κερδίσει χρόνο συμμετοχής και να μπορέσει να εξελιχθεί, εντάξει. Αλλά σε άλλη περίπτωση θα είναι καλύτερα να μείνει στον Άρη.»

Κατέληξε λέγοντας: «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει η εμπιστοσύνη που θα έπρεπε στους νεαρούς. Δεν μπορεί να μην δεν έπαιξε κανείς στον Άρη. Αν στηρίξεις έναν νέο θα σε βοηθήσει.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις