Όρθια με Απόλλωνα Λάρισας η Καβάλα

Η νέα εποχή της Καβάλας ξεκίνησε με ισοπαλία 0-0 κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας.

Θετικό το πρώτο δείγμα για το νέο ΑΟΚ, που το πάλεψε απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα. Έχει σίγουρα πολύ δρόμο μπροστά του.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο, χωρίς πολλές ευκαιρίες από τις δυο ομάδες. Στο 89′ ο Κυρίτσης έκανε την απόκρουση του αγώνα σε φάουλ του Βίλα. Ο ΑΟΚ πήρε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ο Αλεξάντερ Νούρι, στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του ΑΟΚ, χρησιμοποίησε τερματοφύλακα τον Κυρίτση. Δεξιά στην άμυνα τον Αρμάλας, αριστερά στην άμυνα ο Σπάχιτς. Κεντρικοί αμυντικοί ο Στίκας με τον Πανουργιά.

Στη μεσαία γραμμή ο Θωμαΐδης με τον Καζαντζίδη. Δεξιά ο Μπελεβώνης και αριστερά ο Μαρινάκης. Στην επίθεση ο Σταμένκοβιτς με τον Σαμπανίδη. Κάτι σαν 3-5-2. Πρώτη φορά αυτοί οι παίκτες παίξανε μαζί. Ούτε καν σε ένα φιλικό παιχνίδι. Ο Νούρι είχε στη διάθεση του συνολικά 17 ποδοσφαιριστές. Ο ΑΟΚ ξεκίνησε με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό την αναμέτρηση. Είχε διάθεση και πείσμα.

Βέβαια ήταν πολύ δύσκολο να αντέξει στον ίδιο ρυθμό, σε όλο το παιχνίδι. Οι περισσότερες επιθέσεις του ΑΟΚ γινόταν από την αριστερή πλευρά με πολύ καλή δουλειά από το Σπάσιτς (κουράστηκε στο β` μέρος).

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές. Η κατοχή της μπάλας μοιρασμένη.

Το ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη, με προσοχή στην άμυνα και οι δυο ομάδες. Το πρώτο σουτ στην εστία ήταν στο 65′ από τον Τιμπουέ χωρίς πάντως να απειληθεί ο Κυρίτσης που μπλόκαρε εύκολα. Στο 68′ απείλησε με σουτ από καλή θέση ο Abdalah το οποίο πήγε στην αγκαλιά του.

Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Σπάσιτς, Στίκας, Πανουργιάς, Θωμαΐδης (66′ Κοέν), Μπελεβώνης (66′ Γροσδάνης), Μαρινάκης (57′ Καραγιάννης), Σαμπανίδης, Αρμάλας, Σταμένκοβιτς.

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Γιαννίτσης, Βίγια, Λίταινας, Καλούσης, Παναγιώτου, Σκούπρας, Κοζού, Νούσιος, Τιμπόε, Λεμάνγκρ.

Πηγή: proininews

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις