Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Μουρατίδης

Την απόκτηση του Χαράλαμπου Μουρατίδη ανακοίνωσε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Ο 36χρονος γκαρντ κατά την προηγούμενη περίοδο αγωνιζόταν στον ΣΚ Ιωάννινα.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και η Διοικούσα Επιτροπή της Ανδρικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνουν την επίτευξη συμφωνίας και την ένταξη στην ομάδα του καλαθοσφαιριστή Μουρατίδη Χαράλαμπου.

Ο πολύπειρος γκαρντ εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας, προερχόμενος από το IBC-ΣΚ Ιωάννινα. Ο Θεσσαλονικιός μπασκετμπολίστας ξεκίνησε την ενασχόληση του με το άθλημα από την ακαδημία του Θερμαϊκού Θέρμης μεταπήδησε στο εφηβικό του Μαντουλίδη και ακολούθησε στο εφηβικό του ΠΑΟΚ (3η θεση Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2004). Ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα και σε υψηλό επίπεδο αθλητική πορεία στον Αχιλλέα Τριανδρίας, στον Άλιμο, στην ΑΕ Λιβαδειάς, στην Αναγέννηση Φλόγας, στη Δόξα Λευκάδας, στον Ηρακλή Θεσσαλονικής, στην Ευρώπη Πευκοχωρίου, ΑΟ Αγρινίου, στον Πανελευσινιακό, Ακράτα ΒC, ΑΕ Καρλοβασίου.

Γεννημένος στις 10/5/1986 και με ύψος 1,90 πρόκειται να αποτελέσει πολύτιμη και ιδιαίτερα καθοριστική προσθήκη στην αγωνιστική προσπάθεια της ομάδας.

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου τον Μπάμπη Μουρατίδη και ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στη νέα αγωνιστική του εστία.

Γνωστοποιούμε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και στους φίλους του συλλόγου ότι η επίσημη παρουσίαση του νέου παίκτη θα γίνει την Παρασκευή 14/1 και ώρα 14.00 στα γραφεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακών Βόλου (Αργοναυτων 32 3ος όροφος)»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις