Νίκη Βόλου: Εμφατική επιστροφή στη δράση με τριάρα στα Τρίκαλα

Με πειστική εμφάνιση η Νίκη Βόλου επικράτησε ευκολότερα και από το τελικό 3-0 του Α.Ο. Τρίκαλα, στην αυλαία της 13ης αγωνιστικής, της SL2, που έπεσε σήμερα το μεσημέρι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Παρά την αγωνιστική απραξία τριών περίπου εβδομάδων,  η Νίκη Βόλου έδειξε πως όχι μόνο δεν επηρεάστηκε αλλά εμφανίστηκε και βελτιωμένη σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού. Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Πασχάλης Κάσσος που πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του, στο 15’ και στο 80’. Ο Χρήστος Τζιώρας διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 90’, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα.

3-5-2 η Νίκη

Με τον Τζοβάρα να μένει εκτός αποστολής και τον Παναγιωτίδη να είναι ανέτοιμος για να πάρει φανέλα βασικού, ο Αλέκος Βοσνιάδης υποχρεώθηκε να βρει λύση ανάγκης για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Μπάγιτς υπερασπίστηκε την εστία, με την τριάδα των στόπερ να αποτελείται από τους Τσιμπούκα, Ανδρέου και Αλιατίδη. Όλη τη δεξιά πτέρυγα κάλυψε ο Κάσσος ενώ την αριστερή ο Πάνος. Τσουκαλάς και Κυριακίδης σε ρόλο αμυντικών χαφ με τον Γκαρσία να κινείται μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή. Βλαχομήτρος και Ροχάνο αποτέλεσαν τις δύο επιθετικές αιχμές.

Κυρίαρχη η Νίκη – Μπορούσε κι άλλα γκολ

Η Νίκη Βόλου κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και το 1-0 είναι φτωχό για τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Με τα Τρίκαλα να επιλέγουν να παίξουν ανοιχτά και να μην κλειστούν στην περιοχή τους, έδωσαν τη δυνατότητα στη Νίκη να ξεδιπλώσει τις επιθετικές της αρετές και να φτάσει αρκετές φορές σε θέση βολής.  Το μοναδικό γκολ του πρώτου 45λεπτου πέτυχε ο Κάσσος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη κατέβασε στροφές, χωρίς ωστόσο να σταματήσει να ψάχνει το γκολ που θα κλείδωνε το τρίποντο ενώ παράλληλα δεν έδινε το δικαίωμα στους αντιπάλους να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία της. Παρά την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής το γκολ που «τέλειωσε» το ματς σημειώθηκε στο 80’ με σκόρερ και πάλι τον Πασχάλη Κάσσο. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Χρήστος Τζιώρας στο 90’ όταν με παλικαρίσια προσπάθεια πάτησε περιοχή και από πλάγια θέση εκτέλεσε τον Αγριμάκη.

Το ματς λεπτό προς λεπτό:

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Τσιμπούκας, Ανδρέου, Αλιατίδης, Πάνος, Κάσσος, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Λούκας Γκαρσία (83΄Βασιλείου), Βλαχομήτρος (55’ Τζιώρας), Ροχάνο (74’Mέτσε).

ΑΟ Τρίκαλα (Ουσταμπασίδης): Αγριμάκης, Σανδραβέλης, Ριζογιάννης, Χειρίτραντας, Ελευθεριάδης (88’ Μυλόπουλος), Ευθυμίου, Μπαξεβάνος (87’ Ιωαννίδης), Κεχαγιάς, Πέλκας, Οντίνο (58’ Μπαράτα), Μανισόγλου (67’ Ντιαλόσι).

 

Διαιτητής: Μελτζανίδης Γεώργιος (ΕΠΣ Ημαθίας)

Α’ βοηθός: Φίλος Δημήτριος (ΕΠΣ Βοιωτίας)

Β’ βοηθός: Κοττορός Μανώλης (ΕΠΣ Δωδ/σου)

4ος : Τσιοφλίκη Ανδρομάχη (ΕΠΣ Λάρισας)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις