Βοσνιάδης: «Αριστερό μπακ και επιθετικός από χώρα εκτός Ευρώπης»

Με την ηρεμία που τον διακρίνει εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα, ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου αναφέρθηκε στο άγχος που υπήρχε στην ομάδα πριν την έναρξη του αγώνα, λόγω της αγωνιστικής απραξίας για περίπου έναν μήνα ενώ έδωσε την είδηση πως θα υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση.

«Συμπληρώσαμε ένα μήνα χωρίς παιχνίδια, που ήταν μεγάλο πρόβλημα για εμάς, το είχαμε άγχος για το πώς θα παρουσιαστούμε. Ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο και έπρεπε να έχουμε τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο που κάναμε αρκετές φάσεις που δεν τις τελειώσαμε. Πήγαμε με το 1-0 που όσο περνάει ο χρόνος αγχώνεται η ομάδα. Σε κάποιο χρονικό διάστημα του δευτέρου μέρους έπεσε ο ρυθμός μας και δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε ψηλά. Δεν κρατήσαμε την μπάλα και εκνευριστήκαμε λίγο. Δεν κάναμε το δεύτερο γκολ με τον Αλιατίδη αλλά ήρθαν στο τέλος οι φάσεις και κάναμε το δεύτερο γκολ με τον Κάσσο και ηρεμήσαμε και ήρθε η φάση με το γκολ του Τζιώρα στο τέλος.

Όταν έχεις να παίξεις τόσον καιρό και αναβάλλονται παιχνίδια, είναι φυσιολογικό να χάσεις τον ρυθμό, την ένταση και τον ενθουσιασμό, γιατί μέχρι πριν τη διακοπή ήμασταν σ’ αυτό το επίπεδο. Να ευχηθούμε να παίζονται τα παιχνίδια, να μην πηγαίνει πίσω το πρόγραμμα για να μπορέσουν να αποκτήσουν ρυθμό οι ομάδες. Ας ευχηθούμε να μην υπάρχουν προβλήματα με την πανδημία. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι και από εδώ και πέρα θα παίζουμε Τετάρτη-Κυριακή. Θέλει να δούμε λίγο διαφορετικά τα πράγματα με τη διαχείριση του υλικού και να μην φορτώνονται πολύ οι παίκτες, αν και αυτό θα γίνει γιατί δεν μπορεί να αλλάζει τόσο πολύ ο κορμός. Να μην έχουμε κρούσματα και τραυματισμούς, γιατί είναι όλα μαζεμένα τώρα.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι σπουδαίο και πάλι για εμάς. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι για να βελτιώσουμε και τη θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα και να είμαστε καλύτεροι αγωνιστικά»

Για το αν θα γίνουν προσθήκες στο ρόστερ, τόσο για να βγαίνει πιο εύκολα το βεβαρημένο αγωνιστικά πρόγραμμα αλλά και για να καλυφθεί το κενό που αφήνει η μεταγραφή του Τζοβάρα στον Ατρόμητο:

«Σίγουρα θα γίνουν προσθήκες. Από την ώρα που φεύγει θα έρθει αντικαταστάτης. Αν υπάρξει κάτι που θα βρούμε μπροστά, που θα είναι καλύτερο απ’ ότι έχουμε και θα είναι και για την επόμενη χρονιά, δεν θα είναι μόνο για τους επόμενους έξι μήνες, θα το εντάξουμε. Ψάχνουμε την αγορά εδώ και πολύ καιρό. Αν έρθουν και κάποια γκολ στην ομάδα, είμαι σίγουρος πως και οι ποδοσφαιριστές θα βελτιωθούν σ’ αυτόν τον τομέα που φαινομενικά υστερούμε. Διαθέτουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και αν κάνουμε ένα σερί, θα τους έρθει και η ρέντα και θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Σίγουρα θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα για να υπάρχει και λίγο βάθος. Όλα αυτά σε συνεννόηση με τη διοίκηση έχουμε λίγο χρόνο μπροστά μας για να τα προχωρήσουμε»

Για το αν έχουν καταλήξει σε κάποιους στόχους:

«Έχουμε καταλήξει σε τρεις παίκτες για μπροστά. Είναι δύσκολες περιπτώσεις γιατί είναι εξαιρετικοί, έρχονται από καλό πρωτάθλημα. Αν τους πείσουμε να έρθουν στην Ευρώπη πιστεύω ότι θα είναι καλή επιλογή και για την επόμενη χρονιά. Ήδη έχουμε δύο επιλογές για τη θέση του αριστερού μπακ. Είναι επίσης δύο καλοί ποδοσφαιριστές. Αν δεν βολέψει θα ψάξουμε και κάτι άλλο. Θα αναζητήσουμε λύση από το εξωτερικό. Είμαστε μία  ομάδα με καλό κορμό και καλούς ποδοσφαιριστές και δεν θα χρειαστεί μεγάλη ενίσχυση. Θα ανέβουν και δύο παιδιά από τη μικρή ομάδα. Ο ένας είναι ήδη μαζί μας και προπονείται και θα γίνει άμεσα συμβόλαιο. Αυτό είναι θετικό να μπορούμε να προωθούμε παιδιά από τις κάτω ομάδες του συλλόγου».

Ο Αλέκος Βοσνιάδης έκανε ειδική αναφορά στον Πασχάλη Κάσσο αλλά και στον Ανδρέα Βλαχομήτρο, τονίζοντας για τον πρώτο πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή αθλητή με πολύ μεγάλες δυνατότητες που πρέπει να μην υπερβάλει ενώ για τον δεύτερο σημείωσε πως είναι ένας παίκτης που έχει όλα τα στοιχεία που θέλει να έχει ένας επιθετικός, όμως όπως όλοι κάποιες μέρες δεν του βγαίνουν οι προσπάθειες και γι’ αυτόν τον προστατεύει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις