“Ψάχτηκε” για Κάσσο ο Ιωνικός

O Ιωνικός θέλει τον Πασχάλη Κάσσο, αλλά η Νίκη Βόλου δεν τον παραχωρεί.

Ενδιαφέρον για τον Πασχάλη Κάσσο έδειξε ο Ιωνικός, αλλά δεν προχωράει η περίπτωση του 29χρονου μπακ χαφ για τους Νικαιώτες, αναφέρει το ρεπορτάζ του sportime.gr.

Ποδσφαιριστή για την δεξιά πλευρά αναζητάει ο Ιωνικός και στην περίπτωση του Πασχάλη Κάσσου βρήκε το.. δύο σε ένα, αφού ο Δραμινός μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξιός μπακ και ως εξτρέμ. Θέση (του δεξιού μπακ) που άδειασε στη Νίκαια μετά τις αποχωρήσεις των Ντελγκάδο, Κωνσταντινίδη και Μουστάκη.

Ο δεξιός μπακ χαφ της Νίκης Βόλου κάνει εξαιρετική σεζόν στη Super League 2 (11 συμμετοχές, δύο γκολ), με το όνομα του να επανέρχεται στο προσκήνιο αφού είχε μιλήσει με την ομάδα της Νεάπολης και το καλοκαίρι.

Γνώριμος στον Δημήτρη Σπανό, αφού οι δύο άντρες είχαν συνεργαστεί στον Άρη προ τετραετίας, όταν οι Θεσσαλονικείς αγωνίζονταν στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Αυτή είναι η δεύτερη από τις τρεις προτάσεις που έχει δεχθεί η Νίκη Βόλου για παίκτες από ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1. Η πρώτη αφορούσε τον Γιώργο Τζοβάρα που ακόμη και εντός της ημέρας αναμένεται η παράλληλη ανακοίνωση από Νίκη Βόλου και Ατρόμητο για τη μετακίνησή του στο Περιστέρι, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις