“\u03a3\u03b1\u03c2 \u03b5\u03c5\u03c7\u03b1\u03c1\u03b9\u03c3\u03c4\u03bf\u03cd\u03bc\u03b5 \u03b1\u03c0\u03cc \u03ba\u03b1\u03c1\u03b4\u03b9\u03ac\u03c2!!!”

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όλους όσους έδωσαν το παρών στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος εξέδωσε το πόλο της Νίκης, ενώ παράλληλα ευχαριστεί όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν στην επιτυχία της. Αναλυτικά:

“Σας ευχαριστούμε από καρδιάς !!!

Μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου, γονέων και αθλητών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος Υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου στο filippou café classique στην παραλία του Βόλου .

Από την πλευρά μας αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση μας .Η παρουσία τους μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας .
Ιδιαίτερα όμως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της εκδήλωσης μας ,που βοηθήσανε έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η γιορτή του τμήματός μας και να έχουμε αυτό το επιτυχημένο αποτέλεσμα το βράδυ του Σαββάτου. Αναλυτικά τους αναφέρουμε :

Ναυτικό πρακτορείο Παπαγεωργίου

Επισκευές πλοίων Δούκα Πολυχρόνη

Τα καταστήματα οπτικών: Αδαμάσογλου, Παπαγεωργίου, Δημητριάδη

Τις εταιρίες : ΒΕΝΕΤΤΟΝ, SEPHORA ,JUMBO , PUBLIC ,KEM , MED , VODAFONE ( κατάστημα Ν .Ιωνίας ) ,ADIDAS

Τα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών : ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ , ΣΑΜΑΡΑΣ , ΡΑΚΙΤΖΗΣ ΜΕΪΔΑΝΗΣ .

Τα βιβλιοπωλεία: Συρίβελη , Παιδεία , Προμηθεύς

Τα καταστήματα κοσμημάτων: Μαρκόπουλου, Ηλιόπουλου

Τα ζαχαροπλαστεία: Καρμανιόλα και Σεράνο

Τα καταστήματα ασύρματης τηλεφωνίας: Καρακώστα και Καταρτζή .

Τα φαρμακεία : Τσαρνά και Μεϊκόπουλου

Τα καταστήματα: Ba.ca.re, Remix , Fresh Line , Print view

Τα καταστήματα ενδυμάτων : Αναστασία Ρούλα Οικονόμου, Καραθανασόπουλου, Azzurro

Το ουζερί Αστερίας, το κρεοπωλείο Παγώνη, το Φώτο Χαραμής, το κομμωτήριο Αριστέας Τσιαμαντάνη, τον Σύλλογο Μικρασιατών, τα ποδήλατα Γεωργιάδη την επιχείρηση Δασικών προϊόντων- καυσόξυλα Εγναντιάδη.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις