Λούκας Γκαρσία: «Να πάρουμε στο τέλος αυτό που αξίζουμε»

Ο Λούκας Γκαρσία ήταν ένας πραγματικός ηγέτης στον αγώνα με τα Τρίκαλα, εντυπωσιάζοντας με την απόδοσή του όσους έδωσαν το παρών στο παγωμένο Πανθεσσαλικό. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, τόνισε πως η ομάδα πρέπει να θέσει ως βάση την απόδοσή της στον συγκεκριμένο αγώνα ώστε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο στη συνέχεια. Για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΛ επισήμανε πως θα αντιμετωπίσουν μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, ελπίζοντας πως θα γίνει ένα καλό ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λούκας Γκαρσία:

«Μετά από πολλές μέρες που είχαμε να αγωνιστούμε, μετά τις αναβολές των παιχνιδιών με Ολυμπιακό Βόλου και ΠΑΟΚ Β’, έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην έδρα μας. Παρά τη δυσκολία να επανέρχεσαι σε αγωνιστική δραστηριότητα μετά από 20 μέρες, τα καταφέραμε καλά. Όλη η ομάδα τα πήγε πολύ καλά και αυτή η εμφάνιση θα αποτελέσει τη βάση για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο στη συνέχεια και να πάρουμε στο τέλος αυτό που αξίζουμε και δικαιούμαστε».

Για τους στόχους της ομάδας του: «Δεν θέλω να μιλήσω πολύ για το μέλλον. Βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και εφόσον κρατήσουμε τα στάνταρ της σημερινής μας απόδοσης, ελπίζω πως θα αναρριχηθούμε στο βαθμολογικό πίνακα»

Για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΛ: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι που θέλουν όλοι οι ποδοσφαιριστές να παίξουν απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Σεβόμαστε την ΑΕΛ, όπως, πιστεύω, μας σέβονται κι αυτοί κι ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις