Νίκη Βόλου: Χωρίς άγχος για το θετικό αποτέλεσμα στη Λάρισα

Χωρίς άγχος και με στόχο να δώσει συνέχεια στο καλές εμφανίσεις θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου απέναντι στην ΑΕΛ, σήμερα στις 5.00 μ.μ., στο Στάδιο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, για τον Βόρειο Όμιλο της SL2.

Οι Βολιώτες μπήκαν με το δεξί στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το 2022, κερδίζοντας τον ΑΟ Τρίκαλα, στο Πανθεσσαλικό, με 3-0 και παρά τις σημαντικές απουσίες, έδειξαν έτοιμοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη παλεύει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και αυτό θα κάνει σήμερα απέναντι σε μία ομάδα που στοχεύει αποκλειστικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην SL1.

Μέχρι τώρα η Νίκη Βόλου στα παιχνίδια με τις πρωταγωνίστριες ομάδες της κατηγορίας έχει δείξει πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο και το ίδιο θα κάνει σήμερα στον Στάδιο Αλκαζάρ, απέναντι στην ΑΕΛ.

Στην αποστολή της Νίκης Βόλου μετέχουν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές με την 20αδα να ανακοινώνεται πριν την έναρξη του αγώνα.

Θέλει να χτίσει σερί η ΑΕΛ

Από δύο συνεχόμενες νίκες προέρχεται η ΑΕΛ και στόχος της είναι να διευρύνει αυτό το σερί απέναντι στη Νίκη Βόλου. Οι βυσσινί κέρδισαν με το εμφατικό 4-0 την Ξάνθη στην έδρα τους στις 29 Δεκεμβρίου και στις 12 του νέου έτους επιβλήθηκαν του Αλμωπού στην Αριδαία με σκορ 1-0. Με 19 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας δώσει 10 αγώνες. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, έχοντας δεχθεί μόνο 4 τέρματα.

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης πήρε στην αποστολή και το νέο απόκτημα, τον 26χρονο επιτελικό μέσο, Γκάμπριελ Ομάρ Ραμίρεζ.

Η αποστολή: Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Μισυρλής, Μπέρτος, Παπαγεωργίου Αθ., Αμπούντ, Mαϊδανός, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Colombino, Ramirez, Παπαγεωργίου Λ., Γαρουφαλιάς, Μιλτιάδης, Γιάκος, Τσουμάνης, Ογκμποε, Acuna, Κούστα, Μαυριάς, Γλυνός, Θεολόγου

Οι διαιτητές

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης από την ΕΠΣ Ηπείρου. Βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντίνος Λιόντος και Λάμπρος Διαμάντης από την ίδια ΕΠΣ. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Γιώργος Τάσης (Ηπείρου), ενώ παρατηρητής του αγώνα ο Βασίλης Σταμούλης (Μακεδονίας).

Τηλεοπτικός ο αγώνας

Ζωντανά από το ERTSPORTS 1 θα μεταδοθεί ο αγώνας. 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις