5ο Winter Camp SHINKYOKUSHINKAI karate στα Χάνια

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5ο WINTER CAMP SHINKYOKUSHINKAI KARATE την 12η εώς 14η Φεβρουαρίου στα Xάνια Πηλίου. Τριάντα πέντε (35) αθλητές και εκπαιδευτές του Ελληνικού Shinkyokushinkai, συμμετείχαν στο χειμερινό camp, από το Κιλκίς, Ρόδο, Αθήνα, Χανιά Κρήτης, Λάρισα και Βόλο.

Η διοργάνωση, η οποία διήρκησε τρεις (3) ημέρες, περιελάβανε πέντε (5) προπονήσεις το τριήμερο, Παρασκευή απόγευμα 18.00-20.00μμ, Σάββατο πρωί 07:00-8:00πμ, μεσημέρι 11:30 -13.30, απόγευμα 18:00-20:00 και Κυριακή πρωί 07:00-8:00πμ, με ένα πρόγραμμα ΚΑΤΑ -ΚΙHΟΝ και ΚΟΥΜΙΤΕ.

Δίδαξαν οι δύο SHIHAN Γιώργος Κοσμίδης και Μελικιάδης Οτάριο, ενώ την πλούσια αγωνιστική τους εμπειρία μετέδωσαν οι δύο πρωταθλητές και δάσκαλοι SEMPAI Τσιάρας Δημήτριος και o SESNEI Σείτης Μάνος,παρουσιάζοντας τεχνικές αγώνων FULL CONTACT.

Η επίσημη έναρξη έγινε με την απονομή του 5ου DAN στον Shihan Μελικιάδη Οτάριο από τον Εκπρόσωπο στην Ελλάδα Γιώργο Κοσμίδη, της Παγκοσμίου και Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Shinkyokushinkai WKO -ΕΚΟ, όπως ορίζουν οι κανονισμοί και σύμφωνα με την εθιμοτυπία.

kar

Το Σάββατο απόγευμα ο Διεθνής Διαιτητής του SHINYOKUSHINKAI Γιώργος Κοσμίδης, δίδαξε και παρουσίασε τους κανονισμούς Διαιτησίας σε συνεργασία με τον SHIHAN Κώστα Γαλλιό, SENSEI Τζίρα Αθανάσιο και Γιώργο Δαλαμάγκα σε νέους και παλαιούς κριτές του FULL CONTACT. Συμμετείχαν ο SENSEI Μάνος Σείτης, και οι SEMPAI Tσιάρας Δημήτριος, Δεληγιάννης Νίκος, Χονδρός Χάρης, Χριστόπουλος Γιάννης, Αντωνίου
Δημήτριος, Παϊτηρης Παναγιώτης, Μαυρόπουλος Γεώργιος, Ποζαπαλίδης Ηρακλής, Κρίσιλας Ιωάννης , Γεραμπίνης Βαγγέλης, Πέτρου Απόστολος, Αγοραστάκης Μιχάλης, Ντιγκαλάκης Μιχάλης και Μπέλλα Ανδρεανίδου.

Το Βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο Αποχαιρετιστήριο Πάρτυ και η κοπή της Βασιλόπιτας της Ένωσης Ελληνικού  Shinkyokushinkai οπού το φλουρί βρήκε ο SEMPAI Χάρης Χονδρός,το οποίο αντιστοιχεί σε ένα 3ημερο διακοπών τους καλοκαιρινούς μήνες στο Ξενοδοχείο Karaoulanis Beach στο Παπά Νερό, προσφορά του κΚαραουλάνη Βασίλειου.

Σε όλους τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και σκουγάκια της διοργάνωσης,Τιμητική πλακέτα απένειμε ο Έλληνας Αρχηγός Εκπρόσωπος του Shinkyokushinkai Γιώργος Κοσμίδης στον Μάνο Κοκκίνη για την στήριξη και προβολή όλων των δραστηριοτήτων και διοργανώσεων της Ένωσης τα τελευταία 5 χρόνια, από τον τηλεοπτικό Σταθμό του ΑΣΤΡΑ. Την επόμενη ημέρα έγιναν οι προβλεπόμενες εξετάσεις βαθμών kyu και 1ου και 2ου DAN στο SHINKYOKUSHINKAI από τους δύο SHIHAN, οι οποίοι έχουν και την εξουσιοδότηση από την παγκόσμια Οργάνωση WKΟ απονομής των Βαθμών.

Στο 2ο DAN SENIOR επέτυχε και προάχθηκε ο Μαυρόπουλος Γεώργιος από το Κιλκίς, στο 1ο DAN SENIOR , επέτυχαν και προήχθησαν οι Ταμουρίδης Χρήστος Σιούρας Βίκτωρ, Κίσσα Ευαγγέλια και Γεωργιάδης Γεράσιμος και 1ο DAN JUNIOR οι Κουτσοβαγγέλη Ελένη, Μυτηλιός Ανδρεας και Μυτηλιός Κωσταντίνος.

Τα διπλώματα και οι χρυσοκέντητες Μαύρες Ζώνες με το όνομα των νέων Sempai θα σταλούν από την Ιαπωνία το Αρχηγείο της Παγκοσμίου Οργάνωσης Shikyokushinkai WKO. Εκτός αυτών προήχθησαν στους βαθμούς 4th KYU ο Φωτίου Νίκος, 5th KYU ο Γιάννης Στεφανίδης 6th kyu ο Γκαγιόσο Ευγένιος στο 8th KYU η Mαρία Γεωργαλή, ο Μπουντούκος Αργυρής και στο 9th KYU ο Μαμουρέλης Δημήτριος.

Επίσημος προσκεκλημένος ο Βετεράνος Δάσκαλος και πρωταθλητής του SHOTOKAN KARATE Άγγελος Κουφός Αξιωματικός των ΟΥΚ του πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος και προπονήθηκε στο SHINKYOKUSHINKAI και συμμετείχε στο WINTER CAMP, καθώς ανέλαβε έφορος της εθνικής ομάδας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άοπλής Μάχης πλήρους επαφής (ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε.) ως Μέλος του ΔΣ αυτής.

Μετά τις εξετάσεις η τεχνική επιτροπή του Ελληνικού SHINKYOKUSHINKAI, έκανε την επιλογή και συγκρότηση της ελληνικής εθνικής ομάδας που θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα SHINKYOKUSHINKAI FULL CONTACT που θα γίνει στην Τιφλίδα της Γεωργίας υπό την αιγίδα και την απόλυτη στήριξη του Υπουργείου Αθλητισμού της χώρας, δεδομένου ότι στην Γεωργία, υφίσταται αναγνωρισμένη Εθνική Ομοσπονδία FULL CONTACT, η οποία και χρηματοδοτείται. Επελέγησαν με βάση την συμμετοχή τους στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα και την αγωνιστική τους εμπειρία στο ΚΟΥΜΙΤΕ οι  Αθλητές:

Φραγκούλης Nικόλαος στα -70 κιλά Ανδρών

Μελικιάδης Αριστοτέλης στα -80 κιλά

Μπογδάνης Φλώρης στα -90κιλά

Ταμουρίδης Χρήστος στα -90κιλά

στην κατηγορία Γυναικών η Ανδρεανίδου Μπέλλα στα -55

και η Γεωργαλή Μαρία στα + 55 κιλά.

στην Κατηγορία Εφήβων ο Νίκος Φωτίου στα -55 κιλά και στα ΚΑΤΑ Αδρών ο Τζάλλας Μιχάλης και Εφήβων ο Σιούρας Βίκτωρ. Για τελευταία του συμμετοχή σε Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα θα αγωνισθεί ο Sensei Μανος Σείτης , στα -80 κιλά , μετά από προσωπική του επιθυμία.

Η Ένωση Ελληνικού Shinkyokushinkai KARATE, θα ήθελε να ευχαριστήσει την Ελληνική Οργάνωση ΒUDOKAN Kyokushinkai, τους εκπαιδευτές -δασκάλους Shihan Κώστα Γαλλιό και τους Sensei Τζίρα Αθανάσιο και Γιώργο Δαλαμάγκα, και τον Sempai Πέτρου Απόστολο, για την συμμετοχή και παρουσία τους στο Καμπ και την στήριξη τους στην διοργάνωση. Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους αδελφούς Μάνο και Σάκη Κοκκίνη για την αρίστη εξυπηρέτηση και service κατά την διαμονή όλων στο Ξενοδοχείο ΤΑΣΙΑ, και την πλούσια διατροφή όλων των Αθλητών.

Την επιμέλεια και οργάνωση του 5ουWINTER CAMP ανέλαβαν ο Σταυρός Βουλγαράκης η πρωταθλήτρια Ευρώπης Βίκυ Κοσμίδου και Απόστολος Κουφογεώργος. Τις υπηρεσίες τους πρόσφεραν αφιλοκερδώς, η Ιατρός Ειδική παθολόγος Αναγνώστου Μαρία-Μελπομένη καλύπτοντας καθόλη την διάρκεια των εξετάσεων κάθε υγειονομική περίθαλψη χειρούργος Οδοντίατρος Αντωνίου Δημήτριος και οι εκπαιδευτές Παιτήρης Παναγιώτης, Δεληγιάννης Νικόλαος Αγοραστάκης Μιχάλης και Χριστόπουλος Ιωάννης, οι οποίοι συνέβαλαν σημαντικά στην οργάνωση του Καμπ. Αξίζει να αναφερθεί ότι η μικρή συνδρομή του Σεμιναρίου θα διατεθεί σε εναν αθλητή που θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Τυφλίδα, κατηγορίας Ανδρών- Γυναικών μετά από επιλογή της τεχνικής επιτροπής.