Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου οι γνωμοδοτήσεις από ΕΠΟ και ΓΓΑ για Ολυμπιακό Β.

Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει λάβει γραπτώς τις απαντήσεις στα ερωτήματα που έχει θέσει ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 σε ΕΠΟ και ΓΓΑ. Από εκεί και πέρα, μόλις το τοπίο ξεκαθαρίσει οριστικά, θα προχωρήσουν και οι κινήσεις από τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη.
Ο Ολυμπιακός…

…θα πρέπει να βρει τον παράγοντα ή τους ανθρώπους εκείνους που θα δώσουν όραμα στον κόσμο, αυτούς που θα δημιουργήσουν μια ομάδα στην κυριολεξία από το μηδέν, με στόχο ο Ολυμπιακός να επανέλθει άμεσα στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια σημαίνοντα ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937. Το μητρικό σωματείο στο οποίο περιέρχεται το ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη έχουν ήδη μπει στη διαδικασία εξεύρεσης λύσης, όσον αφορά τη διοίκηση και τη λειτουργία του τμήματος.
Οι παράγοντες του Ερασιτέχνη κατά την επίσκεψή τους στην Αθήνα την περασμένη Παρασκευή (επισκέφτηκαν ΕΠΟ και ΓΓΑ) ενημερώθηκαν ανεπίσημα, σύμφωνα με πληροφορίες, για την κατηγορία που θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός και αυτή θα είναι η Γ’ Εθνική, καθώς και για το πώς η ομάδα θα αποφύγει να κουβαλήσει χρέη στην πλάτη της, εφόσον επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Όλα αυτά όμως ήταν σε προφορικό επίπεδο, γι αυτό και στάλθηκαν υπομνήματα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, στο Υφυπουργείο Αθλητισμού και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, περιμένοντας εγγράφως τις απαντήσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις