Αλμωπός – Νίκη Βόλου: Τσοπουλίδης από την Ξάνθη ο ρέφερι – Ποια ματς σφύριξε φέτος

Τους διαιτητές των εξ αναβολής αγώνων που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, όρισε η ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Την αναμέτρηση Αλμωπός Αριδαίας – Νίκη Βόλου θα διευθύνει ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης από την Ένωση Ξάνθης. Α’ βοηθός θα είναι ο Άγγελος Ζήρδας από τη Δράμα και Β’ ο Θανάσης Μαλανδρής από τη Χαλκιδική. Τέταρτος ορίστηκε ο Κώστας Αναστασόπουλος, επίσης από τη Χαλκιδική. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Χαράλαμπος Κωστούδης από την Ένωση Μακεδονίας.

Ο 32χρονος ρέφερι από την Ξάνθη τη φετινή αγωνιστική σεζόν έχει «σφυρίξει» τέσσερα παιχνίδια, από τα οποία τα τρία για τη SL2 και ένα για το Κύπελλο Ελλάδος. Από τα τρία ματς τα δύο ήταν με τον Ολυμπιακό Βόλου και συγκεκριμένα το ματς της Νεάπολης με αντίπαλο τον Θεσπρωτό (0-1) και των Σερρών με τον Πανσερραϊκό (2-2). Το τρίτο ήταν μεταξύ της Βέροιας και του ΑΟ Τρίκαλα με νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 1-0.

Ο κ. Τσοπουλίδης δεν έχει διευθύνει παιχνίδι της Νίκης Βόλου στη μέχρι τώρα διαιτητική του καριέρα, ενώ έχει «σφυρίξει» μία φορά τον Αλμωπό, τη σεζόν 2016-17 όταν η ομάδα της  Αριδαίας κέρδισε εκτός έδρας τη Δόξα Προσκυνητών (0-1) για τη Γ’ Εθνική.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις