“Πίστη για θετικό αποτέλεσμα με τη Νίκη Βόλου”

Στο επίσημο site της ΠΑΕ Αλμωπός Λουτρά Πόζαρ μίλησε ο Βαγγέλης Κέρθι. Ο νεαρός Καβαλίωτης μέσος σχολίασε την πορεία της ομάδας ενώ αναφέρθηκε στους επικείμενους αγώνες με την Νίκη Βόλου και τον Ολυμπιακό Β. Τέλος ο 22χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε και για τον COVID-19 και τον τρόπο που επηρεάζει τις ομάδες.

– Βαγγέλη, η ομάδα μας πήρε ένα θετικό όπως εξελίχθηκε αποτέλεσμα στη Λάρισα απέναντι στον Απόλλων. Επόμενη αναμέτρηση με την Νίκη Βόλου. Πως κρίνεις την αναμέτρηση;

Σίγουρα ήταν ένας σημαντικός βαθμός μέσα σε μία ομάδα που έχουμε περίπου τους ίδιους στόχους. Είναι σημαντικό η ομάδα μας να παίρνει εκτός έδρας βαθμούς που σίγουρα στο τέλος του πρωταθλήματος θα φανούν πολύ χρήσιμοι. Τώρα για το παιχνίδι με την Nίκη Βόλου έχουμε μπροστά μας δύο ημέρες να προετοιμαστούμε κατάλληλα, σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά υπάρχει πίστη και πάθος για ένα θετικό αποτέλεσμα

– Ακολουθεί και ο αγώνας με τον Ολυμπιακό Β’, υπάρχει κούραση;

Αγώνα με αγώνα θα τον αντιμετωπίσουμε διαφορετικά, προέχει όμως ο αγώνας με την Νίκη Βόλου. ο αγώνας με τον Ολυμπιακό σίγουρα είναι σημαντικός και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για τον κόσμο μας.

– Ο COVID-19 έφερε προβλήματα και στην ομάδα μας, ποιο είναι το σχόλιο σου;

Ο covid έχει δημιουργήσει προβλήματα σε όλες τις ομάδες, σίγουρα είναι κάτι δύσκολο. Κάποιοι μένουν πίσω αγωνιστικά, αλλά γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τις οικογένειές μας.

– Τι να περιμένει ο κόσμος από τον Βαγγέλη Κέρθι;

Θα δίνω το 100% σε κάθε αγώνα όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου για να εκπληρώσουμε στο τέλος το στόχο μας. Σας ευχαριστώ πολύ.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις