Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Μέσα σε οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13/2 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το τμήμα μπάσκετ γυναικών της Νίκης Βόλου.

Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο “Viale Cafe” παραβρέθηκαν οι καλαθοσφαιρίστριες, ο προπονητής Γιάννης Στεργιόπουλος, οι έφοροι Νίκος Μακρίδης και Γιάννης Παπαδήμος καθώς και η πρώην παίκτρια της Νίκης Βόλου και νυν του Άρη Θεσσαλονίκης, Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου η οποία τίμησε με την παρουσία της τους ανθρώπους της ομάδας.

bn1

Οι τυχερές που βρήκαν το φλουρί ήταν οι παίκτριες της ομάδας Ελισσάβετ Ντέγκα, Μαρία Γεροκώστα και Άρτεμις Ματθαιακάκη οι οποίες κέρδισαν τα όμορφα δώρα που προσέφεραν τα καταστήματα, βιβλιοπωλείο “Συλλόγιστος” (Μετσοβίου Πολυτεχνείου 28), κατάστημα ρούχων “Anny Dour” (Τ. Οικονομάκη 46), ανθοπωλείο “Νούφαρο” Ρέα Ματσέλη (Μαιάνδρου 125), ουζερί “Ο Μπόκος” (Μαιάνδρου 143).

Το τμήμα μπάσκετ γυναικών της Νίκης Βόλου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τη διεύθυνση και το προσωπικό του χορηγού της εκδήλωσης “Viale Cafe” (Μαιάνδρου 155 με Ισιδώρου) για την άψογη φιλοξενία του. Επίσης, επιθυμεί να ευχαριστήσει τον φούρνο Παλαιοκαρίτη στην Αγριά για την υπέροχη βασιλόπιτα που προσέφερε.

bn2

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις