Δικαίωση και επιστροφή των 5 βαθμών για Νίκη

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ εξέδωσε την απόφαση με την οποία δικαιώνεται η Νίκη Βόλου και της επιστρέφονται οι πέντε βαθμοί που της είχαν αφαιρεθεί μετά την ένσταση του Πιερικού στο ματς του πρώτου γύρου μεταξύ των δύο ομάδων. Έτσι μετά τη δικαίωση η βολιώτικη ομάδα ανεβαίνει στους 43 βαθμούς, έναν πίσω από τον Αιγινιακό και τέσσερις από την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ:

 

“Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ’ αριθμ. 9/2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του αθλητικού σωματείου Νίκη Βόλου κατά της υπ΄ αριθ. 251/2015 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και κατά του αθλητικού συλλόγου Πιερικός.

Εξαφανίζει την εκκαλουμένη με αριθμό 251/2015 απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Κρατεί και δικάζει. Απορρίπτει την από 11/10/2015 υποβληθείσα πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ των ομάδων Νίκη Βόλου-Πιερικός ένσταση του καθού η έφεση συλλόγου Πιερικός. Εξαφανίζει τις επιβληθείσες με την ως άνω απόφαση πειθαρχικές ποινές σε βάρος του εκκαλούντος. Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του εκκαλούντος.”