Δικαίωση και επιστροφή των 5 βαθμών για Νίκη

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ εξέδωσε την απόφαση με την οποία δικαιώνεται η Νίκη Βόλου και της επιστρέφονται οι πέντε βαθμοί που της είχαν αφαιρεθεί μετά την ένσταση του Πιερικού στο ματς του πρώτου γύρου μεταξύ των δύο ομάδων. Έτσι μετά τη δικαίωση η βολιώτικη ομάδα ανεβαίνει στους 43 βαθμούς, έναν πίσω από τον Αιγινιακό και τέσσερις από την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ:

 

“Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ’ αριθμ. 9/2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του αθλητικού σωματείου Νίκη Βόλου κατά της υπ΄ αριθ. 251/2015 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και κατά του αθλητικού συλλόγου Πιερικός.

Εξαφανίζει την εκκαλουμένη με αριθμό 251/2015 απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Κρατεί και δικάζει. Απορρίπτει την από 11/10/2015 υποβληθείσα πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ των ομάδων Νίκη Βόλου-Πιερικός ένσταση του καθού η έφεση συλλόγου Πιερικός. Εξαφανίζει τις επιβληθείσες με την ως άνω απόφαση πειθαρχικές ποινές σε βάρος του εκκαλούντος. Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του εκκαλούντος.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις