Πειραιώτικη τετράδα στο Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΛ

Τους διαιτητές της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SL2 όρισε η ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΛ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 23/01, στις 14:45, στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Τσαμούρης από την Ένωση Πειραιά. Από την ίδια Ένωση είναι και οι δύο βοηθοί που είναι οι Χρήστος Κορώνας και Παναγιώτης Χρηστάκος. 4ος διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Ανδριανός από την Αχαΐα και παρατηρητής διαιτησίας ο Γιάννης Καλύβας από την Ευρυτανία. Από τον Πειραιά είναι και ο τέταρτος διαιτητής, Θεόδωρος Πουλόπουλος ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γιάννης Κρίκης από τα Τρίκαλα.

Το who is who του Αλέξανδρου Τσαμούρη

Από τους πιο έμπειρους διαιτητές της SL2 είναι ο Αλέξανδρος Τσαμούρης. Ο 32χρονος ρέφερι έχει διευθύνει συνολικά 95 αγώνες εθνικών κατηγοριών από τους οποίους οι 27 της SL1, 30 της Β’ Εθνικής, 24 της Γ’ Εθνικής και 14 για το Κύπελλο Ελλάδος. Τις τελευταίες δύο αγωνιστικές σεζόν υποβιβάστηκε στους πίνακες της Β’ Εθνικής από απ’ αυτούς της SL1 που βρίσκονταν τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει διευθύνει τέσσερις αναμετρήσεις, από τις οποίες οι τρεις για την SL2 και μία για το Κύπελλο.

Αναλυτικά:

Λάρισα – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

Ζάκυνθος – Αιγάλεω 0-1

Κηφισιά – Παναθηναϊκός 2-0

Λεβαδειακός – Καλαμάτα 2-0 (Κύπελλο)

Με τον Τσαμούρη διαιτητή ο Ολυμπιακός Βόλου μετρά μία νίκη, μία ισοπαλία και ήττα. Την περσινή περίοδο ήταν ο ρέφερι της αναμέτρησης Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Βόλου 0-1. Την αγωνιστική σεζόν 2015-16, ο κ. Τσαμούρης «σφύριξε» τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός Βόλου – Χανιά 1-2 (Κύπελλο) και Εργοτέλης – Ολυμπιακός Βόλου 0-0.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις