Απάντησε στον Κούγια η ΕΠΟ


Μοιράσου το άρθρο

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ απάντησε στην ανακοίνωση της ΑΕΛ και του μεγαλομετόχου της Αλέξη Κούγια, σύμφωνα με την οποία τρία μέλη της Εκτελεστικής της ΕΠΟ είναι έκπτωτα, οι Δημητρίου – Αντωνίου – Τζαφέρης.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Αναφορικά με τους αλλεπάλληλους ισχυρισμούς της ΠΑΕ Λάρισα και του προέδρου της κ. Α. Κούγια «περί έκπτωτων μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.» και προς αποκατάσταση της αλήθειας, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, επισημαίνονται τα ακόλουθα.

α. Από καμία δικαστική ή άλλη αμετάκλητη απόφαση δεν προκύπτει η έκπτωση κάποιου εκ των εκλεγμένων με συντριπτική πλειοψηφία τον Μάρτιο 2021 μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.

β. Αποτελεί δε μέγιστη προσβολή για τη Δικαιοσύνη, τους λειτουργούς της και τα ανεξάρτητα δικαστικά και δικαιοδοτικά όργανα της Ε.Π.Ο. που αποτελούνται από τακτικούς δικαστές, η διαχρονική προσπάθεια του κ. Κούγια να επηρεάσει την έκβαση πιθανών μελλοντικών δικαστικών αντιδικιών και να προκαταλάβει μέσω οργανωμένων επικοινωνιακών συστημάτων την κρίση των δικαστών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις