Αποφασισμένοι για ΝΙΚΗ με Απόλλωνα Λάρισας

Αποφασισμένη να μην πετάξει άλλους βαθμούς θα παραταχθεί σήμερα, στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου της Νεάπολης, στις 2.45 μ.μ., η Νίκη Βόλου κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας. Το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη έχοντας συγκομιδή μόλις έναν βαθμό στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια, με ΑΕΛ και Αλμωπό, δεν έχει περιθώρια για άλλη απώλεια βαθμών και κόντρα στην ομάδα του Θωμά Γράφα θα επιδιώξει να πάρει το τρίποντο και να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα.

Η βολιώτικη ομάδα έχει να διαχειριστεί την κούραση των τριών παιχνιδιών που έδωσε σε διάστημα μίας εβδομάδας, ενώ το σημερινό θα είναι το τέταρτο σε δέκα ημέρες.

Ο Απόλλων Λάρισας μετρά πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες στο φετινό πρωτάθλημα, μία συγκομιδή που τον φέρνει στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εκτός έδρας έχει απολογισμό μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Η αποστολή αποτελείται από τους εξής παίκτες: Αστρά (Τ), Μαντζάρη (Τ), Σκούπρα, Γιαννίτση, Καλούση, Tiboue, Villa, Λίταινα, Χατζή, Ζιάκα, Μπαλογιάννη, Παναγιώτου, Kozuh, Lemaagr, Λουκά, Νούσιο, Σούλτσε, Ζαχόπουλο και NGO’o.

Οι διαιτητές

Τον θα διευθύνει ο Χρήστος Βεργέτης από την Ένωση Αρκαδίας. Από την ίδια Ένωση είναι και ο Α’ βοηθός, ο Δημήτρης Κύριος. Β’ βοηθός ορίστηκε ο Λεωνίδας Δελής από τη Βοιωτία. 4ος διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Ανδριανός από την Αχαΐα και παρατηρητής διαιτησίας ο Γιάννης Καλύβας από την Ευρυτανία.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο κ. Βεργέτης έχει διευθύνει τρεις αναμετρήσεις της SL2 και μία για το Κύπελλο Ελλάδος.

Αναλυτικά:

ΑΕΚ Β’ – Χανιά 1-0

Λεβαδειακός – ΟΦ Ιεράπετρας 3-1

Ολυμπιακός Β’ – ΠΑΟΚ Β’ 3-1

Ηλιούπολη – Αστέρας Βλαχιώτη 2-0 (Κύπελλο)

Τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει τον κόσμο της σχετικά με τη διαδικασία εισόδου του στις κερκίδες του Δημοτικού Γηπέδου Νεάπολης Βόλου, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της ομάδας μας, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2.

Με βάση τα όσα προβλέπονται στην από 29/12/21 ΚΥΑ (σύμφωνα με την οποία δικαίωμα εισόδου έχει το 10% της αδειοδοτημένης χωρητικότητας με ταυτόχρονο ανώτατο όριο τους 1000 θεατές), για τον συγκεκριμένο αγώνα θα δοθεί προτεραιότητα εισόδου στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Παρα ταύτα, οι φίλαθλοι που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα καλούνται όπως μεταβούν στο γήπεδο της Νεάπολης εγκαίρως.

Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά δεδομένα, σύμφωνα με τις κρατικές επιταγές (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, εντός του τελευταίου εξαμήνου, για ενήλικες, αρνητικό self-test για παιδιά κάτω των 12 ετών, αρνητικό rapid-test για ανήλικους από 13, έως 17 ετών – χρήση μάσκας).

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις