Super League1: Τα φώτα σε Νεάπολη και Ηράκλειο

Δύο ματς περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για την 19η αγωνιστική της Super League 1.

Η αυλαία ανοίγει στις 17:15 με το ματς ΟΦΗ – Παναιτωλικός. Ο ΟΦΗ, που αγωνίζεται να ισχυροποιήσει τη θέση του στην εξάδα, υποδέχεται τη φορμαρισμένη ομάδα του Αγρινίου, που το 2021 έφυγε δύο φορές με ισοπαλία από το Ηράκλειο. Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ειδικά στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο για τις δύο ομάδες.

Οι συνθέσεις

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νέιρα, Τοράλ, Μεγιάδο, Λάμπρου, Ντε Γκούζμαν και Τσιλιανίδης.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Λούι, Βργκοτς, Κορνέλιους, Χουχούμης, Αντούνες, Φλόρες, Μπαρμπόσα, Ντουάρτε, Καρέλης.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Θανασιά, Μωυσιάδη και τέταρτο τον κ. Τσαγκαράκη. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Καραντώνης και Μπουξμπάουμ.

Αργότερα στις 19:30 ο Ιωνικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Η βαθμολογική πίεση είναι ασφυκτική τόσο για τον Ιωνικό, που είναι πλέον στη 12η θέση, όσο και για τον Παναθηναϊκό, που βλέπει αρκετές ομάδες να απειλούν την τέταρτη θέση, όπου βρίσκεται τώρα. Το παιχνίδι της Νεάπολης με το αποτέλεσμά του μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες για δύο ομάδες που «καίγονται» για βαθμούς.

Οι συνθέσεις

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος, Μύγας, Ντάλσιο, Κάνθιας, Λένις, Τουράμ, Άοσμαν.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Μαουρίσιο, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Παλάσιος, Καρλίτος.

Οι διαιτητές

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Διαμαντόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Φωτόπουλο, Γεωργακόπουλο και τέταρτο τον κ. Τσελίλα. Στο VAR θα είναι ο Λετονός Τρεϊμάνις και δίπλα του κ. Παπαδάκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις