Μεγάλη νίκη του Κενταύρου Αγριάς στη Βέροια

“Άλωσε» και το Φιλίππειο Γυμναστήριο της Βέροιας η ομάδα του Κενταύρου Άγριάς. Το μεσημέρι του Σαββάτου και στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής (Α’ Υποόμιλος – 2ος όμιλος) της Β’ Εθνικής κατηγορίας στο handball, η ομάδα της Μαγνησίας κατέβαλε την αντίσταση  του τοπικού Φέρωνα Βέροιας και εξασφάλισε και μαθηματικά, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της πρώτης φάσης, την μια εκ των δύο θέσεων που οδηγούν στην δεύτερη και τελική φάση της κατηγορίας.

Η ομάδα των Κρατήρα-Καλαποδά κατάφερε και πέτυχε μια σπουδαία νίκη με 28-29 παραμένοντας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, παρόλες τις απουσίες αρκετών παικτών αλλά και της αρρυθμίας που προκάλεσε η πανδημία στον ρυθμό των προπονήσεων.

Οι νεαροί παίκτες του Κενταύρου κράτησαν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού το  προβάδισμα στο σκορ και ενώ προσπάθησαν να «καθαρίσουν» από νωρίς το παιχνίδι, η μεγάλη αγωνιστική απραξία τους οδήγησε σε αρκετά λάθη αναπτερώνοντας συνεχώς τις ελπίδες των γηπεδούχων. Ο Βεροιώτης όμως Χρήστος Γραμματικόπουλος γνωρίζοντας  πολύ καλά τα παλιά του λημέρια, πήρε από το χέρι τον Κένταυρο και με 9 τέρματα τον οδήγησε προς τη νίκη.

Τέλος, με απόφαση της  Ομοσπονδίας το παιχνίδι με τους Πόντιους Κιλκίς για την 7η αγωνιστική, που είχε οριστεί να διεξαχθεί την επόμενη ακριβώς ημέρα αναβλήθηκε εκ νέου. Επομένως, η προετοιμασία θα συνεχιστεί κανονικά αναμένοντας τους ακριβείς ορισμούς για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια (με Πόντιους Κιλκίς και Μακεδόνα εντός) για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης. Στόχος της ομάδας είναι η διατήρηση της πρώτης θέση στον υποόμιλο και η καλύτερη δυνατή προετοιμασία για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Πεντάλεπτα: (α) 2-4,4-6,7-9,10-9,12-11,12-13 (β) 14-16,16-18,18-21,21-24,24-25,28-29.

Η ομάδα του Κενταύρου Άγριάς αγωνίστηκε με τους: Χανιάς Δ., Γκαμώτσος Γ., Κρατήρας Δ.(1), Καλαποδάς Αγ.(2), Μετάνι Κ.(5), Γραμματικόπουλος Χ. (9), Μησιρλίδης Π.(2), Πάσχος Δ.(4), Χαλκιάς Θ. (3),Μιχαλόπουλος Δ.(1),Μαυρομμάτης Κ., Παπαδόπουλος Γ.(2), Λαζαρίδης Β.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις