Επιστροφή στις νίκες για Πανιώνιο, 1-0 τους Ν.Α. Νίκης

Ο Πανιώνιος Νέας Ιωνίας επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, κερδίζοντας τους ΝΑ Νίκης με σκορ 1-0 για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΘ.

Ο στράικερ των γηπεδούχων Νίκος Καπάκης με πλασέ από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ(1-0 ) στο 23′. Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Πανιώνιος έχασε την ευκαιρία να πάει με σκορ ασφαλείας στα αποδυτήρια, όταν ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα σε ανατροπή του Κιπτίου από τον Ζάχο. Ωστόσο ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων είχε άλλη άποψη και πέφτοντας στην αριστερή του γωνία απέκρουσε την εκτέλεση του Καπάκη.

Ο Δαμασιώτης με τις επεμβάσεις του κράτησε «ζωντανή» την ομάδα του μέχρι το φινάλε ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε, με τον Πανιώνιο να παίρνει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Να σημειώσουμε πως οι Ν.Α. Νίκης έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 52’ όταν αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Φυσολόης.

Συνθέσεις

Πανιώνιος: Χατζηαντωνίου, Κριτσίνης (87’Γιαννακός), Σταμάτης (19’λ.τ.Γιαλίδης), Χουσείνογλου, Ι.Φώτου, Νικούδης, Κιπτίου, Δ.Φώτου, Καπάκης, Βαρβέκης (76’Δαμασιώτης), Μαρτσέλος.

ΝΑ Νίκης: Δαμασιώτης Ανγκόλι, Κόπανος, Φυσολόης , Ζάχος, Σούλα, Αναγνώστου, Βαλουξής (56’Κουκουβίνος), Βούλγαρης (75’Λαιμέρι), Κωνσταντίνου, Πέτρου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις