Πέρασε με τεσσάρα ο ΠΑΟΚ από τον Βόλο – Τα highlights του αγώνα

Κάτι λιγότερο από δέκα λεπτά χρειάστηκε ο ΠΑΟΚ για να βάλει τις βάσεις της νίκης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αποκτώντας αέρα δύο τερμάτων. Οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν με το… καλημέρα τα ηνία της αναμέτρησης και επιδόθηκαν στην προσπάθεια να «χτίσουν» επιθέσεις από την άμυνα. Η παρουσία Μπίσεσβαρ στη βασική ενδεκάδα σε ρόλο επιτελικού έδινε στον Αντρίγια περισσότερη στήριξη ως προς τη δημιουργία και την ανάπτυξη, αν και το πέναλτι στο 20′ έκανε σαφώς πιο εύκολο το έργο των «ασπρόμαυρων».

Ο Φερνάντες ανέτρεψε τον Μιτρίτσα στα αριστερά της περιοχής και ο διαιτητής Παπαπέτρου έδειξε την άσπρη βούλα. Ο συνήθης ύποπτος για τον ΠΑΟΚ, Γιασμίν Κούρτιτς, ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του Δικεφάλου, καταγράφοντας το 13ο του γκολ με τα «ασπρόμαυρα». Σε ένα μομέντουμ που ο Βόλος αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα, πόσω μάλλον να απειλήσει, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρήκε και δεύτερο τέρμα και -μάλιστα- από στατική φάση!

Στο 29′ ο Αντρίγια εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Κούρτιτς πήρε την κεφαλιά πάσα προς το δεύτερο δοκάρι και εκεί καραδοκούσε ο Ίνγκασον, προσθέτοντας με τη σειρά του το όνομά του στη λίστα των σκόρερ για το 2-0 του ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς είχαν απενεργοποιήσει πλήρως τους γηπεδούχους, δίνοντας το δικό τους τέμπο στο παιχνίδι ενώ στη μοναδική αξιοσημείωτη ευκαιρία του Βόλου στο α΄ημίχρονο (44′) με εκφραστή τον Μπαρτόλο, ο Πασχαλάκη φώναξε παρών, οδηγώντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με τον ΠΑΟΚ να ηγείται της αναμέτρησης με διαφορά δύο τερμάτων.

Με το δείκτη του σκορ στο 4-0, τα εναπομείναντα λεπτά έμοιαζαν διαδικαστικού χαρακτήρα για τις δύο ομάδες, με τον μεν Κώστα Μπράτσο να επιδίδεται περισσότερο στη διαχείριση του ματς και το δε Ραζβάν Λουτσέσκου να φρεσκάρει το σύνολό του, έχοντας σαφώς το μυαλό του στη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, καταγράφοντας το 6ο σερί νικηφόρο παιχνίδι του στο πρωτάθλημα!

Βόλος (Κ. Μπράτσος): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκουλέν, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος (87′ Τερεζίου), Μπαρτόλο (46′ Ρεγκατέν), Ορός (77′ Σοάρες), Φερνάντες (85′ Ροσέρο), Φαν Βέερτ.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε (76′ Βιεϊρίνια), Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς (80′ Εσίτι), Τσιγγάρας, Α. Ζίβκοβιτς (76′ Ζαμπά), Μπίσεσβαρ (72′ Αουγκούστο), Μιτρίτσα, Άκπομ (80′ Τσόλακ).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις