Φαν Βέερτ: «Όνειρο μου είναι να αγωνιστώ σε μεγαλύτερη ομάδα»

Ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος και επιθετικός του ΝΠΣ Βόλου, Τομ Φαν Βέερτ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τη “μάχη” με τον Γιασμίν Κούρτις για τη θέση του πρώτου σκόρερ της Super League 1.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ποιος πρόκειται να βγει πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα: «Συγχαρητήρια στον Κούρτιτς που σκοράρει, εύχομαι να συνεχίσω να πετυχαίνω και εγώ και άλλα τέρματα».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ αποτελεσματικός στη χθεσινή αναμέτρηση (23/1). Κατάφερε να προηγηθεί με το πέναλτι, το οποίο ήταν μια ανοησία και δεν έπρεπε να γίνει, έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο και στο παρελθόν.

Στο δεύτερο τέρμα του ΠΑΟΚ υπήρχε μια ολιγωρία στην άμυνα μας. Δεν καταφέραμε αυτό που κάναμε στην Τούμπα και επιστρέψαμε στο παιχνίδι».

Για τις προσωπικές φιλοδοξίες: «Η προσωπική μου φιλοδοξία είναι να πετυχαίνω όσα περισσότερα γκολ μπορώ με τον Βόλο τη φετινή σεζόν. Όνειρο μου είναι να αγωνιστώ σε κάποια στιγμή σε μεγαλύτερη ομάδα. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος να πετυχαίνω γκολ με το Βόλο».

Τέλος, έκανε μια πρόβλεψη για τον προημιτελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Λαμία-Άρης: «Ο αγώνας είναι 50-50. Έχω εντυπωσιαστεί από τον ΠΑΟΚ, από τον τρόπο που αγωνίζεται είναι μια υψηλού επιπέδου ομάδα. Από την άλλη πλευρά και η ΑΕΚ έχει ποιότητα. Το παιχνίδι θα κριθεί ποιος θα είναι πιο αποτελεσματικός.

Πιστεύω πως ο Άρης θα προκριθεί, είναι πιο ποιοτικός από τη Λαμία, η οποία είναι καλύτερη από πέρυσι».

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις