Αποφασισμένοι για νίκη οι μονομάχοι του βολιώτικου “clasico” (26/01, 3 μ.μ.)

Η ώρα του βολιώτικου “clasico” έφτασε και χιλιάδες φίλοι των δύο ομάδων περιμένουν με αγωνία το εναρκτήριο σφύριγμα του κ. Λάμπρου Μπεκιάρη, σήμερα στις 3 μ.μ., στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για να ζήσουν ακόμη μία μονομαχία ανάμεσα στις δύο ιστορικές ομάδες του Βόλου.

 

Χωρίς περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες

Η Νίκη Βόλου μπορεί να ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2022, κερδίζοντας εύκολα τα Τρίκαλα με 3-0, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη έχοντας συγκομιδή μόλις έναν βαθμό στα τρία ματς που ακολούθησαν με ΑΕΛ, Αλμωπό Αριδαίας και Απόλλωνα Λάρισας. Για το λόγο αυτό το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη δεν έχει περιθώρια άλλης βαθμολογικής απώλειας και θα επιδιώξει πάσει θυσία να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς. Μία νίκη επί του αιώνιου αντιπάλου εκτός των τριών βαθμών αποτελεί και μία τονωτική ένεση για τη συνέχεια στον τομέα της ψυχολογίας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ξέφρενη πορεία της Νίκης Βόλου προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2014, ξεκίνησε με το διπλό στο ΕΑΚ Βόλου κόντρα στον πρωτοπόρο τότε Ολυμπιακό Βόλου.

782-100-mavrosΌσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει συνηθίσει τις αναποδιές και τις απουσίες ποδοσφαιριστών για διάφορους λόγους. Παρόλ’ αυτά η Νίκη δεν έκανε ποτέ πίσω και αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια. Είναι η ομάδα που δεν αιτήθηκε αναβολή σε κανέναν αγώνα μέχρι τώρα, παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετώπισε λόγω κορωνοϊού και τραυματισμών.

Το σημερινό ματς δεν αποτελεί εξαίρεση και θα υπάρχουν απουσίες ωστόσο οι παίκτες που θα αγωνιστούν είναι αποφασισμένοι να δώσουν τη χαρά της νίκης στον κόσμο και στον εαυτό τους. Αμφίβολοι μέχρι την τελευταία στιγμή θεωρούνται οι Τζιώρας, Βλαχομήτρος, Αλιατίδης και Γρομητσάρης είτε λόγω τραυματισμών, είτε ιώσεων.Η αποστολή της Νίκης Βόλου θα ανακοινωθεί πριν την έναρξη του αγώνα.

Με την πλάτη στον τοίχο ο Ολυμπιακός Βόλου

Η βαθμολογική θέση του Ολυμπιακού Βόλου δεν αφήνει περιθώρια για δεύτερες σκέψεις όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Νίκη. Οι τρεις βαθμοί είναι μονόδρομος για το συγκρότημα του Βασίλη Βούζα, κάτι που τόνισε και ο Χρήστος Κουντουριώτης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν πραγματοποιήσει κάκιστη πορεία στο πρωτάθλημα και βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας φτωχή συγκομιδή στην έδρα τους και ακόμη φτωχότερη εκτός. Το σημερινό ντέρμπι αποτελεί ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς με νίκη κατακτά ένα πολύτιμο τρίποντο και ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Βασίλης Βούζας μπορεί να μην έχει στη διάθεσή του τον Γενάντι Ξενοδόχοβ ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τη Λάρισα, ωστόσο το «οπλοστάσιο» του είναι γεμάτο με παίκτες που είτε αποκτήθηκαν στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, είτε επανήλθαν από τραυματισμούς.

Η αποστολή των ερυθρολεύκων αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής: Βούγιοβιτς, Κωνσταντίνου, Γραικός, Μανάφοφ, Σκοπελίτης, Κόκας, Στάμου, Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Μαρκοπουλιώτης, Ντιαμπί, Κόλα, Ντος Σάντος, Χατζής, Κουντουριώτης, Νάνι, Ασαμόα, Ξύδας, Βερνάρδος, Κατσούκης, Γκαργκαλατζίδης, Ρηγόπουλος.

Τηλεοπτικό από το ERT SPORTS

Με τον περιορισμό στον αριθμό των εισιτηρίων (1000) λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, πολλοί θα είναι οι φίλοι των δύο ομάδων που δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τις κερκίδες του Πανθεσσαλικού. Ωστόσο θα μπορούν να το δουν από την πλατφόρμα της ERTFLIX και συγκεκριμένα από το κανάλι ERTSPORTS.

Μπεκιάρης ο διαιτητής

Το βολιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στη Νίκη και τον Ολυμπιακό που θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, την Τετάρτη (26/01) στις 3 μ.μ., θα διευθύνει ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την Ένωση Καρδίτσας.

Βοηθοί του ορίστηκαν οι Νίκος Τυριακίδης και Θανάσης Μποζατζίδης από την Ένωση Μακεδονίας. Τέταρτος θα είναι ο Αλέξανδρος Μέγας από την Ένωση Πιερίας και παρατηρητής διαιτησίας ο Γιώργος Λιόλιος από τη Λάρισα

Το βιογραφικό του ρέφερι από την Καρδίτσα

Τα εισιτήρια του αγώνα

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Ανατολική κερκίδα: 10 ευρώ

Σκεπαστή κερκίδα, εκτός επισήμων: 15 ευρώ

Θύρα Επισήμων: 25 ευρώ

Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ – ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Όσον αφορά τα εισιτήρια αγώνα, θα πραγματοποιηθεί προπώλησή τους, στα παλιά γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης, στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς”, επί της οδού Μαιάνδρου, το απόγευμα της Τρίτης (25/1, 18:30-21:00), στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Στράτου Μαντζανά (Μαιάνδρου 47-45, Νέα Ιωνία) και στο SAGA CAFE (Δημητριάδος 43-45, Βόλος), τις ώρες των καταστημάτων, από το απόγευμα της Τρίτης (25/1), μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης (26/1). Υπογραμμίζεται πως απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίων της αναμέτρησης είναι η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας των φιλάθλων που τα προμηθεύονται.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις