Καραγεωργόπουλος: Γι’ αυτό αναβλήθηκε το ντέρμπι – Νέες διευκρινίσεις από το γραφείο Τύπου της Νίκης Βόλου

Απαντήσεις στα ερωτήματα των φιλάθλων που προέκυψαν μετά την αναβολή του βολιώτικου ντέρμπι, έδωσε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Κώστας Καραγεωργόπουλος.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

  1. Το παιχνίδι αναβλήθηκε ορθά, ύστερα από απόφαση των διαιτητών.
  2. Βάσει του (1), δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να καταλάβει κανείς πως, εφόσον η διεξαγωγή ή η αναβολή της αναμέτρησης είναι καθαρά απόφαση των διαιτητών, δε θα ήταν δυνατόν η απόφαση της αναβολής να ληφθεί μια εβδομάδα, μια μέρα ή δέκα ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του παιχνιδιού. Οι διαιτητές εκτιμούν την κατάστασή των αγωνιστικών χώρων των εκάστοτε γηπέδων των αναμετρήσεων που πρόκειται να διευθύνουν, μιάμιση με δύο ώρες, πριν την έναρξή τους. Δεν αναβάλλουν το παιχνίδι από το σπίτι τους.
  3. Το Πανθεσσαλικό Στάδιο ανήκει στον Δήμο Βόλου.
  4. Οι γεωπόνοι του Πανθεσσαλικού Σταδίου έχουν απαγορεύσει ΡΗΤΑ την απόπειρα καθαρισμού του χιονιού του αγωνιστικού χώρου του κεντρικού γηπέδου, με οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μέσο ή εργαλείο, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να εκείνος να καταστραφεί.
  5. Επεξεργασου το (3) και το (4) και απάντησέ μου: Στο σπίτι ή στον επαγγελματικό χώρο που νοικιάζεις, θα επιχειρούσες να προβείς σε κάποια ενέργεια, οικοδομικού, καλλωπιστικού ή οποιουδήποτε άλλου χαρακτήρα, με κίνδυνο να δημιουργήσεις ζημιά στον χώρο;
  6. Για εσένα που έκρινες τη δουλειά μου, η απόφαση για την οριστική αναβολή της αναμέτρησης λήφθηκε, γύρω στη 1:30. ΑΜΕΣΩΣ υπήρξε έγγραφη ενημέρωση σχετική με το συμβάν, από πλευράς μου, σε όλους τους δημοσιογράφους της πόλης, που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Νίκης. Αφού εξυπηρέτησα κάποιους συναδέλφους που είχαν ήδη φτάσει στο Πανθεσσαλικό, ανέβηκα στο γραφείο μου, άνοιξα τον υπολογιστή μου κι έγραψα την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, σχετικά με την αναβολή του ντέρμπι, η οποία δημοσιεύθηκε περίπου στις 2:15. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα να σε ενημερώσω πλήρως κι έγκαιρα. Όταν παραδώσεις σεμινάριο για το ρόλο των Διευθυντών Επικοινωνίας στις Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρίες, να με ενημερώσεις, έχω σκοπό να παρευρεθώ.
  7. Δε θα έρθω με κανέναν σε διαδικασία αντιπαράθεσης.
  8. Το ντέρμπι αύριο θα πραγματοποιηθεί κανονικά.
  9. Νίκη είσαι!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις