Ολοταχώς προς Πέμπτη (27/01) το βολιώτικο ντέρμπι

Ο Μπεκιάρης αποφασίζει για την τύχη του βολιώτικου ντέρμπι

Μετά την απόφαση του Λάμπρου Μπεκιάρη να αναβάλλει τη διεξαγωγή του αγώνα Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Βόλου, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, όλο το ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί στη μέρα που θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση.

Παρά την αρχική σκέψη για κοινό αίτημα στη διοργανώτρια, να οριστεί το ματς στις 9 Φεβρουαρίου, φαίνεται πως το σενάριο αυτό δεν προχωρά και το ματς οδεύει ολοταχώς προς την πραγματοποίησή του, αύριο, Πέμπτη (27/01) στις 3 μ.μ., όπως ορίζει ο ΚΑΠ.

Την τελική απόφαση θα πάρει ο διαιτητής της αναμέτρησης που έχει ανοίξει φύλλο αγώνα και  αναμένεται αύριο το μεσημέρι να ανάψει το πράσινο φως, καθώς το χιόνι έχει λιώσει από το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας του αγωνιστικού χώρου, ενώ την Πέμπτη προβλέπεται ηλιοφάνεια με άνοδο της θερμοκρασίας. Οι καιρικές συνθήκες θα βοηθήσουν ώστε ο αγωνιστικός χώρος, όχι μόνο να μην έχει χιονισμένη επιφάνεια αλλά να είναι κατάλληλος ώστε οι δύο ομάδες να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους.

Συμπερασματικά, όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως αύριο (27/01), στις 3 μ.μ., ο κ. Μπεκιάρης θα σφυρίξει το εναρκτήριο λάκτισμα του βολιώτικου clasico

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις