«Έλα κι εσύ το Σάββατο (20/02, 17:00) στο “σπίτι” μας»

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό παρών στην κερκίδα του Κλειστού Γυμναστηρίου της Νέας Ιωνίας στον αγώνα με αντίπαλο τον Γ.Σ. Αλμυρού, απευθύνει η Διοικούσα Επιτροπή καλαθοσφαίρισης της Νίκης. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο στις 17:00 και αποτελεί την αρχή μίας δύσκολης τριάδας αγώνων καθώς ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με τον Γ.Σ. Βόλου και το εντός με Ολυμπιακό Β.. Η σχετική ανακοίνωση:

“Συσπείρωση στη Νίκη Βόλου, πριν την πιο δύσκολη στροφή της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Στην προσπάθεια που κάνουμε να αναγεννήσουμε το κυανόλευκο μπάσκετ, το στήριγμα μας είσαι εσύ. Με στόχο να επαναφέρουμε και να διατηρήσουμε στο τμήμα την αίγλη όλων των προηγούμενων ετών, κάθε εβδομάδα αποτυπώνουμε στο γήπεδο τη χαρά και την περηφάνια να παλεύεις για τον Άγγελο της καρδιάς μας!

Η Νίκη Βόλου βρίσκεται στην πρώτη θέση της τοπικής κατηγορίας και έχει μπροστά της ένα δύσκολο πρόγραμμα, με μια σειρά συνεχόμενων ντέρμπι (Γ.Σ. Αλμυρού εντός, Γ.Σ. Βόλου εκτός, Ολυμπιακό Βόλου εντός) που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας τη φετινή χρονιά. Και για να έχουμε μια θετική συγκομιδή στο τέλος της σεζόν, χρειαζόμαστε τον κόσμο στον πλευρό μας. Τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, αποτελούν την πρόβα τζενεράλε ενόψει των αγώνων στα play off, εκεί που κόσμος, παίχτες και προπονητές θα ενωθούν για να πετύχουν το καλύτερο…

Έλα κι εσύ το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στο “σπίτι” μας, στις 17:00, το κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας “η Σμύρνη” και βάλε κι εσύ ένα καλάθι, απέναντι στη δυνατή κι επικίνδυνη ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού. Έλα στο κλειστό για τη νίκη, που θα μας δώσει δύναμη, ενόψει των δύο ακόμα σημαντικών αγώνων που έρχονται, για να γνωρίσεις την ομάδα και να λάβεις μέρος σε μια μίνι γιορτή, όπως γίνεται σε κάθε ματς.

Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται!”

niik

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις