Διπλό κορυφής και… αναμονής!

Απόδραση από το Μενίδι για τον Απόλλωνα Σμύρνης, που με το γκολ του Κονέ κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 και να περάσει προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League, δύο μέρες πριν τις αναμετρήσεις των Λάρισα και Κέρκυρας.

Το ματς άρχισε φανταστικά για την «Ελαφρά Ταξιαρχεία», καθώς μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Εμανουέλ Κονέ άνοιξε το σκορ και… έλυσε τα πόδια των συμπαικτών του. Συγκεκριμένα, ο Αφρικανός έπιασε ένα συρτό σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Παγούδη για το 0-1.

Αμέσως μετά το προβάδισμα του Απόλλωνα, ο Αχαρναϊκός βγήκε μπροστά και ήταν πιο απειλητικός μέσα στο γήπεδο. Όμως τα γεμίσματα στην περιοχή του Αποστολίδη, όπως και ένα σουτ του Όμο δεν ήταν ικανά για να απειλήσουν τους φιλοξενούμενους. Στο 30′ είχαμε μικρή διακοπή στην αναμέτρηση, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να πετούν νερά στον αγωνιστικό χώρο και με την επανέναρξη ο Μπουντόπουλος έχασε ευκαιρία για το 0-2, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-1.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τον Απόλλωνα να κρατά τη νίκη σχετικά εύκολα και τους γηπεδούχους να προσπαθούν να απειλήσουν στο τελευταίο τέταρτο. Ωστόσο δεν κατάφεραν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί για την αντίπαλη εστία, με το 0-1 να μένει μέχρι τέλους.

Ένα αποτέλεσμα που φέρνει, έστω και προσωρινά, τον Απόλλωνα στην κορυφή της βαθμολογίας να περιμένει τα παιχνίδια των Κέρκυρα (Κυριακή στις 15:00 με Πανελευσινιακό) και ΑΕΛ (Κυριακή στις 18:00 με Παναιγιάλειο), για να δει την θέση του στον βαθμολογικό πίνακα…

Οι συνθέσεις:

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Παγούδης, Εμέκα, Παγώνης (20′ Μουστάκης), Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Όμο, Μήλιος (46′ Ματσούκας), Πολίμος, Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς, Μπέλιτς (59′ Ταμπάκης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Ψιάνος, Φατιόν, Κονέ (44′ Φαρινόλα), Ρουσάκης, Μπουντόπουλος (59′ Παρπέξ), Βάντερσον (89′ Σουνάς), Τζιώρας.

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις