Ριζογιάννης: «Δεν αξίζαμε να πάρουμε τίποτα στην Καβάλα»

Ο αρχηγός των Τρικάλων Παντελής Ριζογιάννης φιλοξενήθηκε στην αθλητική εκπομπή του FM 100 «Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει».

Αρχικά αναφέρθηκε στην άσχημη εμφάνιση της ομάδας στην Καβάλα:

«Όσο σκληρό και αν είναι, όσο σκληρό και αν ακούγεται δεν αξίζαμε να πάρουμε τίποτα από το παιχνίδι στην Καβάλα. Δεν μπήκαμε ποτέ μέσα στο παιχνίδι».

Χαρακτήρισε πρωτόγνωρη την κατάσταση στην ομάδα, ωστόσο τόνισε πως δεν υπάρχουν ιδιαίτερες καθυστερήσεις στις πληρωμές: «Αυτό που ζούμε είναι πρωτόγνωρο εδώ, θέμα των Παραγουανών, θέμα του Ηλία (σ.σ. Αϊβάζογλου). Η ομάδα δεν είναι απλήρωτη, μπορεί να υπάρχει μία καθυστέρηση δέκα ημερών. Το θέμα είναι ότι μας έχει επηρεάσει αγωνιστικά το γεγονός ότι οι παίκτες είναι πάρα πολύ λίγοι και η φανέλα των Τρικάλων είναι βαριά. Τα παιδιά είναι νέα, πρέπει να βάλουν όλοι κάτι παραπάνω από την απόδοση τους ώστε να βγάλουμε την ομάδα από την κατάσταση που βρίσκεται».

Ο Παντελής Ριζογιάννης μίλησε ανοιχτά για να ενίσχυση: «Πρέπει η διοίκηση να βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι, να βρεθεί λύση στο μπαν. Ότι θέλουμε μεταγραφική ενίσχυση είναι δεδομένη. Αν αυτό δεν γίνει πρέπει πάλι να βάλουμε πλάτη, και οι παλιοί, και οι νέοι. Μας είπαν ότι περιμένουμε να λυθεί το θέμα με το μπαν. Το θέμα είναι ότι η ομάδα χάνει και όλοι πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας».

Για την στάση του κόσμου είπε: «Ο κόσμος είναι λογικό να είναι απογοητευμένος. Θέλει την ομάδα του να κερδίζει. Όταν δεν κερδίζεις δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος, υπάρχει γκρίνια και σε κατακρίνουν».

Τέλος όσον αφορά την συνέχεια τόνισε: «Θέλει πολύ δουλειά και αισιοδοξία γιατί αν είμαστε απαισιόδοξοι η ομάδα δεν θα μπορέσει να σωθεί. Αισιοδοξία για να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε και ενίσχυση μεταγραφική από την διοίκηση».

sportrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις