Ολυμπιακός Β.: Με “όπλο” τον κόσμο μας, πάμε για νίκες στο μπάσκετ

Με τους αγώνες ΑΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ για το πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ ανδρών και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΚΕΩΝ για το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών συνεχίζεται η προσπάθεια των ομάδων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ερασιτέχνη, με σχετική της ανακοίνωση καλεί τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν στις προσπάθειες αθλητριοών-αθλητών και προπονητών στους αγώνες του Σαββατοκύριακου. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:”Η ανδρική ομάδα θα αγωνιστεί το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 17. 00 στο ΕΑΚ Βόλου με την ομάδα της Ανάληψης επιχειρώντας να…

…διευρύνει τις νίκες και να αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας . Η γυναικεία ομάδα αγωνίζεται την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 12 .00 στο ΕΑΚ Βόλου θέλοντας εκτός από τη νίκη και τη διαφορά των 7 πόντων έναντι Του Παναθλητικού Συκεών Θεσσαλονίκης , αφού στον πρώτο αγώνα η ομάδα μας είχε ηττηθεί με 59-53, προκειμένου να πλησιάσει στην δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στην Α1 Εθνική κατηγορία περιμένοντας στραβοπάτημα του Παναθλητικού. Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη, οι τραυματισμοί έχουν υποχωρήσει και η τεχνική ηγεσία και οι αθλήτριες, προερχόμενες και από τη πολύ καλή εμφάνιση και νίκη στα Γιάννενα, είναι αποφασισμένες να συνεχίσουν με μια ακόμη νίκη προσφέροντας θέαμα και χαρά στους φιλάθλους μας .

Να θυμίσουμε στους φιλάθλους μας, ότι ο Παναθλητικός την περσινή χρονιά δεν ήλθε να αγωνισθεί, την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος , με την ομάδα μας , για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών διότι αν νικούσε αυτός (Παναθλητικός ) , ο Ολυμπιακός Βόλου θα έπαιζε στα PLAY OFF με τον ΠΑΟΚ κι η ομάδα μας θα είχε το πλεονέκτημα έδρας αφού είχαμε κερδίσει τελεσίδικα την ένσταση με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος και μηδενίστηκε, λόγω έλλειψης γιατρού στον μεταξύ μας αγώνα .

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου ζητά τη συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας μας, που θα αποτελέσει κίνητρο για τις αθλήτριες, τους αθλητές και τους προπονητές μας.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου είσαστε η δύναμη μας και σας θέλουμε κοντά μας .

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις