Κούγιας για Γκαρσία και Ιωσηφίδη: Τα κολλητήρια του Καραγκιόζη

Σε ακόμη μια ανακοίνωση προέβη ο Αλέξης Κούγιας μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ Β’ με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

«Αυτό δεν είναι πρωτάθλημα.

Αυτό δεν είναι φαρσοκωμωδία και ξεχρέωμα λογαριασμών.

Η ιστορία του ΠΑΟΚ δεν του επιτρέπει να έχει αυτές συμπεριφορές στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Δεν είναι δυνατόν σε άλλα παιχνίδια με τους ανταγωνιστές της ΑΕΛ να σηκώνει τα πόδια και να βάζει κάτι παιδάκια να παίξουν και σήμερα ο Ζορό από την Ουρουγουάη και ο Κούλης Ιωσηφίδης, που δεν σέβεται ούτε την ιστορία του, σαν δύο κολλητήρια του Καραγκιόζη να διαμαρτύρονται σε κάθε φάση ακόμη και σε προκλητικά φάουλ από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό με σκοπό να επηρεάσουν τον διαιτητή και τους βοηθούς και να καταφέρουν να μην μας δοθεί ένα καταφανέστατο πέναλτι, που θα το έδινε ακόμη και ο Ιβάν Σαββίδης από ντροπή και μόνο.

Μέχρι τώρα εκτός από το σημερινό δεν μας έχουν δώσει άλλα δυο καταφανέστατα πέναλτι και συγκεκριμένα ένα με την Τρίγλια στο πρώτο ημίχρονο και ένα με τον Πιερικό και τα δύο μπροστά τα μάτια του διαιτητή και του βοηθού του που ήταν όλοι από τον σύνδεσμο Πέλλας του αγαπημένου του ΠΑΟΚ έκπτωτου Αστέριου Αντωνίου.

Δυστυχώς ο νόμος Αυγενάκη με τις 35 ομάδες και τις 4 Β ομάδες των μεγάλων, έχει καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο και έχει δώσει την δυνατότητα στον Γιάννη τον Παπαδόπουλο και τα αφεντικά του να κάνουν ότι γουστάρουν.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και να αθωώνει τα αρχιλαμόγια του ελληνικού ποδοσφαίρου με κωμικά σκεπτικά.

Εμείς συνεχίζουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις