Κόντρα σε κούραση και τον …άλλον Ολυμπιακό

Μετά τον Ολυμπιακό Βόλου, τον οποίο κέρδισε την Πέμπτη (27/01) στο Πανθεσσαλικό, η Νίκη καλείται σήμερα (30/01, 14:45, ERT SPORTS 2) να αντιμετωπίσει τον έτερο Ολυμπιακό της κατηγορίας, αυτόν του Πειραιά, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, για το πρωτάθλημα της SL2. Για τη βολιώτικη ομάδα αυτό θα είναι το έκτο παιχνίδι σε 18 ημέρες και μάλιστα με «κουτσό» ρόστερ, λόγω προβλημάτων τραυματισμών και κορωνοϊού.

Το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη πρώτα απ’ όλα καλείται να διαχειριστεί την σωματική κούραση και καταπόνηση από τα συνεχή παιχνίδια και κατά δεύτερον μία νεανική και ταλαντούχα ομάδα που δεν είχε αγωνιστική υποχρέωση εντός της εβδομάδας.

Ο στόχος της Νίκης δεν αλλάζει για το σημερινό ματς και όπως σε όλους τους αγώνες μέχρι τώρα θα παραταχθεί με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών. Η αποστολή δυσκολεύει ακόμη περισσότερο λόγω της απουσίας δύο βασικών ποδοσφαιριστών, του Χρήστου Γρομητσάρη και του Αντόνιο Ροχάνο.  Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ίωση ενώ ο δεύτερος τραυματίστηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η κυανόλευκη αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μπάγιτς, Περιστερίδης, Αποστολίδης, Πάνος, Γ. Κυρίτσης, Αθανασίου, Ανδρέου, Τσιμπούκας, Αλιατίδης, Μέτσε, Παναγιωτίδης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Κάσσος, Βλαχομήτρος, Βασιλείου, Τζιώρας

Βαθμολογία

Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου η Νίκη «σκαρφάλωσε» στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Οι ερυθρόλευκοι του Πειραιά με έναν βαθμό λιγότερο από τη βολιώτικη ομάδα θέλουν να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα στην Αριδαία με σκορ 3-0.

Επιστροφές για τον Ολυμπιακό Β’

Οι τέσσερις παίκτες που έκαναν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού μπήκαν στην αποστολή της δεύτερης ομάδας για το σημερινό παιχνίδι. Ο λόγος για τους Μπαγκαλιάνη, Κίτσο, Ξενιτίδη και Σουρλή. Η αποστολή των ερυθρολεύκων αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: η αποστολή: Αποστολόπουλος, Στουρνάρας, Καραργύρης, Κωστή, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος, Α. Μπα, Ντόι, Τσέλιος, Ξενιτίδης, Σουρλής, Καλογερόπουλος, Γκαλιάνι, Σαπουντζής, Πινακάς, Κουτσίδης, Μαρίνος, Μαυρουδής

Οι διαιτητές

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Λευτέρης Κατόπης από την ΕΠΣ Σάμου. Βοηθοί του θα είναι οι Νίκος Τοροσιάδης (Μακεδονίας) και Αργύρης Νταβέλας (Μακεδονίας). Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Μιχάλης Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας), ενώ παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασσάλος από την ΕΠΣ Χανίων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις