Απόλλων Λάρισας – Ολυμπιακός Β.: Ο θάνατός σου, η ζωή μου…

Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από ΑΕΛ και Νίκη Βόλου και τη μόνιμη εγκατάσταση κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, το σημερινό (30/01, 14:45) παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, για τον Ολυμπιακό Βόλο έχει αποκτήσει χαρακτήρα “τελικού”.

Μπορεί το πρωτάθλημα να βρίσκεται στη 16η αγωνιστική και να υπολείπονται πολλά παιχνίδια μέχρι το φινάλε, ωστόσο για τους “Βολιώτες” η άμεση συγκομιδή βαθμών αποτελεί πανάκεια καθώς κινδυνεύουν να βρεθούν σε ακόμη πιο δεινή θέση λόγω της αγωνιστικής ανόδου της Καβάλας και του Απόλλωνα Λάρισας που “φάνταζαν” καταδικασμένοι.

Ολυμπιακός Βόλου και Απόλλων Λάρισας ισοβαθμούν στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος με 9 βαθμούς και το παιχνίδι αποκτά τον χαρακτήρα ντέρμπι παραμονής. Ο ηττημένος θα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση, ενώ αντίθετα ο νικητής θα πάρει βαθμολογική ανάσα. Το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν φαίνεται να βολεύει καμία από τις ομάδες, αντιθέτως αποτελεί επιθυμία των έτερων ανταγωνιστών στη μάχη της σωτηρίας.

Ενισχυμένος ο Ολυμπιακός Βόλου

Σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Νίκη Βόλου, οι ερυθρόλευκοι θα παρουσιαστούν ενισχυμένοι σήμερα καθώς τα δελτία των Τουράν Μανάφοφ , Αλέξις Ντος Σάντος και Σέζαρ Κότος είναι πλέον έτοιμα και θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Εκτός θα παραμείνουν οι οι Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης και Γκενάτι Ξενοδόχοβ που συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Χρήστου Κουντουριώτη. Η ΠΑΕ δεν ανακοίνωσε αποστολή οπότε ο Βασίλης Βούζας θα πάρει, σήμερα, όλους τους διαθέσιμους παίκτες μαζί του.

Μεταμορφωμένος ο Απόλλων του Θωμά Γράφα

Ο Απόλλων Λάρισας με τον Θωμά Γράφα στον πάγκο του, δείχνει σημάδια σημαντικής ανάκαμψης. Στα τελευταία τρία παιχνίδια έχει απολογισμό μία νίκη και δύο ισοπαλίες, ενώ παραμένει αήττητος από τις 19 Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους.

Μετά την προπόνηση του Σαββάτου (29/01), ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του η οποία αποτελείται από τους εξής παίκτες: Αστρά (Τ), Μαντζάρη (Τ), Γιαννίτση, Καλούση, Tiboue, Λίταινα, Χατζή, Ζιάκα, Μπαλογιάννη, Παναγιώτου, Kozuh, Lemaagr, Λουκά, Νούσιο, Σούλτσε, Ζαχόπουλο και NGO’o.

Οι διαιτητές

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Δημήτρης Ψυχούλας από την ΕΠΣ Βοιωτίας. Βοηθοί του θα είναι οι Λεωνίδας Δελής και Δημήτρης Φίλος από την ίδια ΕΠΣ. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Θεόδωρος Πουλόπουλος (Πειραιά), ενώ παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Ματθαίος Κοφίτσας (Καρδίτσας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις