Ο Δήμος Βόλου βραβεύει τους κορυφαίους αθλητές

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Νέας Ιωνίας, η γιορτή ερασιτεχνικού αθλητισμού του Δήμου Βόλου από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ με τη βράβευση των κορυφαίων αθλητών του 2015. Οι κορυφαίοι αθλητές που θα βραβευθούν, επιλέχτηκαν σύμφωνα με τα παρακάτω κριτήρια:…

Α) Διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες αθλητικών συλλόγων με έδρα το Δήμο Βόλου σε Ολυμπιακά αγωνίσματα για επιτυχίες: Παγκόσμια πρωταθλήματα και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα έως 8η θέση και επίδοση ή ισοφάριση αντίστοιχου ρεκόρ, συμμετοχή σε Παγκόσμια πρωταθλήματα, Βαλκανικά πρωταθλήματα μέχρι και 3η θέση, Πανελλήνια πρωταθλήματα μόνο για την1η θέση ή επίδοση/ισοφάριση αντίστοιχου ρεκόρ και 1η θέση για τα Πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα.
Β) Αθλητές συλλόγων με έδρα το Δήμο Βόλου, που σημείωσαν μόνο διεθνείς επιτυχίες σε μη ολυμπιακά αθλήματα όπως παραπάνω.
Γ) Ομάδες με άνοδο σε εθνική κατηγορία μετά από αγωνιστική δραστηριότητα την περίοδο 2014-2015.
Επίσης θα βραβευθούν και ο κορυφαίοι ερασιτέχνες αθλητές στα ομαδικά αθλήματα που αναδείχτηκαν με τη σημαντική συνεισφορά της ψηφοφορίας των αθλητικών συντακτών των τοπικών μέσων ενημέρωσης.
Η διεύθυνση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ καλεί όλους να δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση και να επιβραβεύσουν τους αθλητές για τις επιτυχίες τους, οι οποίοι για άλλη μια χρονιά τίμησαν την περιοχή μας. Στις προσπάθειες τους ακούραστοι υποστηρικτές οι προπονητές, οι σύλλογοι, οι γονείς, οι οποίοι θα χειροκροτήσουν τις επιτυχίες τους και θα ευχηθούν για ακόμη καλύτερη συνέχεια.
Τα ονόματα των αθλητών που θα βραβευτούν θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-.ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ www.doepap.gr
Πληροφορίες στην Διεύθυνση Αθλητισμού 2421071770.