Λ. Μπακάλης: Είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι με τη Νίκη

Τη Νίκη Βόλου υποδέχεται αύριο Κυριακή (21/2, 15.00) ο Ρήγας στο δημοτικό στάδιο του Βελεστίνου, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και κυνηγά την άνοδο στη Football League. Ο Ρήγας έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, με τη Νίκη και πάλι…

…στο Πανθεσσαλικό, όταν και ηττήθηκε με 3-2 ύστερα από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Βέβαια, το αυριανό ματς θα είναι τελείως διαφορετικό, καθώς θα είναι για το πρωτάθλημα, με τους Βελεστινιώτες να θέλουν τους τρεις βαθμούς, στην προσπάθειά τους να παραμείνουν ψηλά στη βαθμολογία και μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Ο προπονητής του Ρήγα, Λάκης Μπακάλης, με δηλώσεις του στο goalpost.gr τόνισε: «Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα μου, καθώς θα φιλοξενήσει ένας πολύ μεγάλο σύλλογο. Επίσης, είναι ένα ιδιαίτερο ματς και για μένα, τη στιγμή που ως προπονητής θα κληθώ να αντιμετωπίσω μια ομάδα, τη φανέλα της οποίας φόρεσα επί σειρά ετών στο παρελθόν και «δέθηκα» μαζί της.
Οι παίκτες μου βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και έτοιμοι για γι’ αυτό το ντέρμπι. Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που μπορούν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο, όπως έδειξαν και στον τελικό του Κυπέλλου, αποζημιώνοντας τους φιλάθλους που θα έρθουν να τις παρακολουθήσουν».
Η τεχνική ηγεσία δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με τον Λάκη Μπακάλη να έχει στη διάθεσή του μετά από πολύ καιρό και τον Γιώργο Χατζή, ο οποίος αποθεραπεύτηκε. Ο ικανός ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αιγινιακό. Επίσης, ο στρατευμένος Ηλίας Γκίκας θα δώσει κανονικά το «παρών», όπως και ο Απόστολος Σφάκας. Ο νεοαποκτηθείς Θανάσης Καναβός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμο το δελτίο του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις