«Ήρθε ως χειρουργός»

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς αναφέρεται στη διαιτησία του Τάση η Ρόδος.

Η Ρόδος έμεινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό Β, αλλά έχει τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Τάση, τον οποίο χαρακτήρισε χειρουργό και άξιο να σφυρίζει σε μικρότερες κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σίγουρα θα μπορούσε να είναι μια νίκη. Σίγουρα δεν ήταν η ομάδα τόσο έτοιμη μετά από ενός μήνα διακοπή με το χτύπημα του ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ. Ομολογουμένως για όσους ήταν σήμερα στο δημοτικό στάδιο της Ρόδου διαπίστωσαν την άθλια διαιτησία του κ. Τάση που ήρθε ως χειρουργός κι έφυγε σαν κύριος!

Θα πρέπει να καταλάβουν αυτοί που διορίζουν, πως η υπομονή έχει και τα όρια της και μάλιστα για μια διαιτησία που ακριβοπληρώνεται! Η Ρόδος σήμερα υπέκυψε στις ορέξεις των διαιτητών που κάποτε βρίσκονταν στην κορυφή και ευτυχώς κατεβαίνουν εις βάρος όμως των ομάδων που βρίσκουν μπροστά τους.

Το χειρουργείο έχει τεχνική και η Ρόδος για άλλη μια φορά έτυχε να είναι θύμα της τεχνικής του κ Τάση. Δυστυχώς δεν δέχθηκε να μιλήσει, απέφυγε απαντήσεις στα λάθη του, μόνος φάνηκε πως ήθελε να φανεί αρεστός στα μεγάλα αφεντικά!

Ας μας αφήσει τη γωνία και ας μην τολμήσει να ξανάρθει: Ήταν ο χειρότερος διαιτητής που πέρασε από τη Ρόδο στο φετινό πρωτάθλημα κι ένας από τους πλέον ακριβοπληρωμένους. Τέτοιος διαιτητής που ήρθε για να μοιράζει κόκκινες και να μην βλέπει τα αυτονόητα, σίγουρα θα πρέπει να σφυράει σε ακόμη πιο κάτω κατηγορίες!

Τα παραμύθια τελείωσαν, ήρθε η ώρα μας…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις