Κρίσιμο παιχνίδι για Ν.Α. Νίκης με Νίκαια 2012

Εκτός από τον Γ.Σ. Βόλου στο παρκέ του κλειστού «Ι. Πατάκης» θα πατήσουν σήμερα και οι Νέοι Αθλητές Νίκης, οι οποίοι στις 5 το απόγευμα «συγκρούονται» με τη Νίκαια 2012. Πρόκειται για ματς τεράστιας σημασίας, καθώς αν οι «κυανόλευκοι» επικρατήσουν θα βάλουν από κάτω τον σημερινό τους αντίπαλο στη βαθμολογία κάνοντας…

…σημαντικό βήμα για την παραμονή στην Α1 ΕΣΚΑΘ.
Πάντως στο σημερινό αγώνα επιβίωσης το βολιώτικο συγκρότημα θα παραταχθεί με ελλείψεις. Στον ήδη απόντα Δημήτρη Καζεπίδη προστέθηκε και ο Παντελής Παπανικολάου, ο οποίος υπέστη μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού στον τελικό του Σχολικού Πρωταθλήματος και δεν θα ξαναπαίξει φέτος. Επίσης αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Χρήστου Καρσέλα και Γιώργου Καραθανάση που προσβλήθηκαν από ίωση και του Κώστα Μανωλόπουλου για επαγγελματικούς λόγους.
Επομένως ο Απόστολος Καμακάς βασίζεται στην παρακάτω σύνθεση: Θεόδωρος Σούλης, Νίκος Θέος, Γιώργος Καραθανάσης, Γιώργος Κοντογιάννης, Κώστας Τυρερές, Γιάννης Μακρόπουλος, Φίλιππος Πανιόπουλος, Χαράλαμπος Μπέζος, Κώστας Παναγιώτου, Στέφανος Τύμπας, Σταμάτης Σκαμάγκας, Μάριος Σαπούνης, Χρήστος Νικολόπουλος και ίσως οι Κώστας Μανωλόπουλος, Χρήστος Καρσέλας. Γιώργος Καραθανάσης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις