Συγκέντρωση γονέων αθλητών για να εγγραφούν μέλη στον Ερασιτέχνη

Στον Α.Σ. Ολυμπιακό Βόλου 1937 περιμένουν, ίσως και την προσεχή εβδομάδα, να πάρουν γραπτώς τις απαντήσεις στα επτά ερωτήματα που έστειλαν, μέσω υπομνήματος, στη ΓΓΑ (υφυπουργείο αθλητισμού), ΕΠΟ (νομικό τμήμα), ΕΕΑ (πρόεδρο κ. Παπαλάκη) και διοικητικό συμβούλιο Football League και αφορούν τον Ολυμπιακό Βόλου…

…και τι θα ισχύσει για την ομάδα τη νέα χρονιά.
Μέχρις ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο είναι λογικό να μην υπάρχουν εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, παρότι υπάρχει ενδιαφέρον από άτομα να ασχοληθούν με τα διοικητικά, αναλαμβάνοντας τη λειτουργία της ομάδας.
Στον Ερασιτέχνη συνεχίζουν την προσπάθεια να εγγράψουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη. Θυμίζουμε, πως η ετήσια συνδρομή είναι 20 ευρώ και όποιος επιθυμεί να εγγραφεί μέλος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου μπορεί να επισκέπτεται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) τα γραφεία του συλλόγου, στη Θύρα 6 του ΕΑΚ.
Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα με πρωτοβουλία των γονέων των ερασιτεχνών αθλητών όλων των τμημάτων του Ολυμπιακού Βόλου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συγκέντρωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Οι γονείς έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να γραφτούν μέλη στον Ερασιτέχνη, ενώ μεγάλη είναι η ανταπόκριση και των φιλάθλων της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις